skip to Main Content

Kamado Express: de grootste kamado specialist van de Benelux!

We ❤️ kamado!

Bij ons alleen de beste merken, kennis zaken, excellente service en pure passie voor de kamado. Bekijk onze buitenkeukens van BIG4SPACE en Roostr. In Kaatsheuvel vind je de grootste opstelling van Roostr van Nederland. Wil je ons beter leren kennen? Lees de 8 voordelen van Kamado Express.

Big Green Egg

10% korting Op rubs, sauzen en zouten

Vanaf € 50,00 bestelwaarde. Gebruik kortingscode

The Bastard

Kamado Joe

OFYR

Buitenkeukens

Monolith

No. 1 kamado specialist van de Benelux

Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Altijd 700+ kamado’s op voorraad

Gratis verzending v.a. €40,-. België v.a. €75,-

Gespreid betalen in 12 tot 36 maanden

Bezoek onze BBQ shop & experience center in Kaatsheuvel.

We horen het vaak! Wekenlang online oriënteren. Kijken, kijken en niet…ach je kent het spreekwoord wel toch? Veel twijfelen en geen keuze maken. Kom daarom een keertje bij ons kijken! Dan zie je hoe een A-merk kamado er nu echt uit ziet. Licht het deksel op en voel de kwaliteit. Stel vragen aan de specialist over het merk, de verschillen met andere kamado’s en welke bereidingstechnieken er bestaan.

Praat eens met de specialist met 10+ jaar ervaring. Dat kan in onze prachtige BBQ shop in Kaatsheuvel. Daar vind je “shop in shops” van alle merken, we geven er de tofste kamado workshops en in onze experience tuin staan de mooiste buitenkeukens.

Dit geheel is gehuisvest in een oude brandweerkazerne uit de jaren 50. Kortom, een bezoek aan The Fire Station is de moeite waard!

Kamado Express staat er bekend om dat je er alle merken kunt verkrijgen, bekijken en vergelijken. Merken die er wereldwijd toe doen! Met de beste kwaliteit en service. Onze eigen klantenservice handelt garanties zelf af.

We leveren alles supersnel en uit eigen voorraad. Zo zijn we de grootste kamado specialist van de Benelux geworden. Ons team bestaat uit gepassioneerde BBQ-ers met verstand van zaken. Je krijgt altijd eerlijk advies en we nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. In de winkel, per mail, chat of telefoon. We staan “aan” voor jou!

Ben je al bekend met ons gratis spaarprogramma Kamado Koins? Het werkt eenvoudig. Je doet een aankoop, registreert je als klant en je ontvangt meteen spaarpunten. Deze zgn. Kamado Koins kun je bij je volgende bestelling inleveren tegen korting.

Twijfel je of een keramische BBQ wat voor jou is? Volg eerst één van onze toffe kamado workshops!

Boek een workshop

Zoeken