skip to Main Content
Big Green Egg houtskool

Big Green Egg houtskool

Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste houtskool gebruikt in je kamado. Ga daarom ook nooit voor de goedkope houtskool uit de supermarkt. Het brandt sneller op, geeft een vieze smaak af en per saldo ben je dan alsnog duurder uit. Wij adviseren dan ook om te kiezen voor restaurant kwaliteit houtskool zoals de Big Green Egg houtskool. Onder de kamado’s is Big Green Egg natuurlijk het bekendste A-merk, maar ook qua houtskool levert dit merk uitsluitend topkwaliteit. Ook op het gebied van houtskool zit je met dit merk altijd goed!

Toont alle 2 resultaten


Voordelen Big Green Egg houtskool

Zoals alles van Big Green Egg zijn ook bij de houtskool de standaarden hoog en is de kwaliteit goed. De houtskool bestaat uit beuken en beukenhaag, dit proef je terug in je gerechten. De kolen bereiken snel een hoge temperatuur en houden deze lang vast. Daarnaast is de houtskool eco-vriendelijk en wordt het zonder chemische of andere onnatuurlijke toevoegingen geproduceerd. De verbrandingstemperatuur van de houtskool ligt hoog, hij brandt zuinig en met zeer geringe as restanten. Doordat deze 100% natuurlijke houtskool een extreem lange brandduur heeft is deze uitermate geschikt voor low & slow gerechten. Deze houtskool is in twee formaten verkrijgbaar, een zak van 4,5 kg en een zak van 9 kg. Vind je het niet fijn om je houtskool in de zak te bewaren? Van Big Green Egg is er ook een houtskool opbergtas verkrijgbaar. Hierin bewaar je tot 10 kilo houtskool altijd veilig en droog!

Altijd houtskool in huis met een houtskool abonnement!

Wil je nooit meer naar de winkel om houtskool in huis te halen en niet meer met de zakken over straat hoeven sjouwen? Met een houtskool abonnement van Houtskool Express heb je altijd jouw favoriete houtskool in huis! Elke twee maanden wordt de juiste hoeveelheid houtskool netjes bij je thuis afgeleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is één of meerdere A-merken houtskool te kiezen die je wilt ontvangen en aangeven hoeveel zakken je per 2 maanden wilt ontvangen. Sluit vervolgens je abonnement af en de zakken worden bij jou aan de deur of (wanneer gewenst) bij een afhaalpunt afgeleverd. Natuurlijk kun je in dit abonnement ook kiezen voor de houtskool van Big Green Egg!

The Fire Station

Als BBQ en kamado liefhebber moet je echt een keer bij The Fire Station in Kaatsheuvel zijn geweest! In deze prachtige BBQ shop vind je alles wat het hartje van een echte BBQ’er begeerd. Hier staat ook altijd een BBQ professional voor je klaar met al je vragen over kamado’s, accessoires, smaakmakers en natuurlijk houtskool. Kom je een keer een kijkje nemen?

Zoeken