skip to Main Content
Big Green Egg Medium

Big Green Egg accessoires

Breid je EGG uit met originele Big Green Egg accessoires

Als trotse en tevreden eigenaar van een Big Green Egg werkt je natuurlijk het beste met originele Big Green Egg accessoires. Deze schaf je het beste aan bij een gerenommeerde dealer zoals Kamado Express. Wij zijn officieel Platinum Big Green Egg dealer. Zeer ervaren met alle Big Green Egg modellen en om je te helpen met de keuze van de juiste accessoires!

Wil je meer weten of de werking, de mogelijkheden of het onderhoud van originele Big Green Egg accessoires? Vraag het ons en bestel bij de kenner. Deze accessoires verhogen jouw barbecueplezier gegarandeerd! Liever shoppen in een winkel? Bezoek dan The Fire Station!

Resultaat 1–15 van de 221 resultaten wordt getoond


Stap voor stap je set uitbreiden met officiële Big Green Egg accessoires

Zeker weten dat je na aanschaf van je Big Green Egg helemaal gek bent op dit fantastische apparaat. Wij adviseren onze klanten altijd om te starten met de basisset en die langzaam uit te breiden met officiële accessoires van dit merk. Dus ga je wat lekkers bereiden en mis je het juiste accessoire? Kamado Express heeft het voor je! Wij zijn Official Platinum Big Green Egg Dealer! Daar zijn er slechts 8 van in Nederland! Je bent dus aan het juiste adres bij ons!

Big Green Egg accessoires uit eigen voorraad

Als Platinum Dealer kun je rekenen op gedegen kennis (stel je vragen via onze chat!) en we hebben zo’n beetje alle Green Egg accessoires op voorraad. Er zijn veel modellen van de Green Egg dus ook dito accessoires, wel 120 verschillende! Accessoires die toebehoren aan een bepaald Big Green Egg model, denk aan een beschermhoes, zijtafels of een gietijzeren rooster. Tevens zijn er ook universele Green Egg accessoires die te gebruiken zijn voor elk model van BGE maar ook op andere kamadomerken. Denk bijvoorbeeld aan een as pook, een sparerib rek of een kerstbal in de vorm van een Egg!

Het Amerikaanse merk is, in onze ogen, toch wel de koning onder de kamado’s. Dat merk je aan de veelzijdigheid van de producten en de uitmuntende kwaliteit. BGE brengt nuttige én grappige wanna-haves op de markt. Telkens toch weer producten welke je niet kunt missen zodra je ervan hoort. Denk aan dit Peper en zout stelletje of de handige grid lifter. Deze accessoires zijn leuk, vaak met een knipoog en altijd nuttig. Door telkens dit soort innovatieve ontwikkelingen in de markt te zetten, blijven ze aan de top staan van A-merken in kamadoland.

Jarenlang BBQ-plezier!

Als je een BGE aanschaft, krijg je zeker geen spijt. Van deze prachtige groene eieren kun je niet jarenlang, maar zelfs decennialang BBQ-plezier beleven. Wil jij alvast wat inspiratie opdoen voor gerechten? Bekijk dan onze Big Green Egg recepten. Hier vind je onze favoriete kamado recepten.

Wil je graag de Green Egg accessoires eens zien voordat je ze aankoopt of ben je op zoek naar professioneel advies? Kom dan naar on BBQ Experience Center The Fire Station in Kaatsheuvel. Woon je ver uit de richting dan staan we natuurlijk telefonisch, via onze chat en per e-mail voor je klaar!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.