skip to Main Content
Standaard kamado tafels

BBQ tafel

Met een BBQ tafel tover je jouw kamado om tot buitenkeuken!

Ben jij niet meer bij je kamado weg te slaan en sta je het liefst het hele jaar de lekkerste gerechten te bereiden op je kamado? Dan zou het natuurlijk fantastisch zijn als je al jouw recepten heel gemakkelijk naast je kamado kunt voorbereiden. Daarvoor is een BBQ tafel natuurlijk ideaal. Bij Kamado Express vind je voor elk type A-merk kamado een geschikte tafel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat de meest geschikte tafel voor jou kamado is? Neem dan gerust even contact met ons op, we adviseren je graag!

Resultaat 1–15 van de 19 resultaten wordt getoond

Uitbreiden met een tafel voor je kamado

Een kamado tafel heb je in vele verschillende soorten en maten. Je vindt dan ook altijd ook altijd wel een tafel die het beste bij jou en bij je tuin best. Of je nu graag een houten of roestvrijstalen tafel wilt. Of dat je één werkplek wilt of meerdere, wij kunnen voor alle A-merk kamado een bijpassende BBQ tafel leveren die volledig bij jou past. Een bijkomend voordeel van een kamado tafel is dat vrijwel iedere tafel op wieltjes staat. Zo kun je de kamado, ondanks zijn flinke gewicht, toch gemakkelijk verplaatsen naar de beste plek in je tuin!

Ben je nog niet in het bezit van een kamado en wil je deze graag tegelijkertijd met de tafel aanschaffen? Dan heb je voldoende aan de solo variant van de verschillende kamado merken. De solo variant betekent dat er bij de kamado geen onderstel of zijtafels bij zitten. Dit heb je uiteraard ook niet nodig wanneer je een prachtige kamado tafel hebt. Wel raden we aan om keramische voetjes aan te schaffen, vooral bij een houten BBQ tafel is dit zeer aan te raden omdat je anders makkelijk schroeiplekken kan krijgen. Dat wil je natuurlijk niet met zo’n prachtige tafel!

Bescherm je tafel goed

Helaas hebben we in Nederland nog weleens last van een regenbuitje. Dan kan natuurlijk invloed hebben op je kamado tafel. Het is dan ook belangrijk dat je de tafel goed beschermd. Hiervoor zijn onze beschermhoezen uitermate geschikt!

Met de juiste beschermhoes kun je de tafel in weer en wind buiten laten staan, zonder dat deze zal beschadigen. Uiteraard kun je het beste kiezen voor een hoes van een merk die zowel bij je kamado als bij je kamado tafel past. Vind je dit lastig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Kom eens langs!

Zou je graag de kamado tafel eerst in het echt willen zien voordat je tot aankoop overgaat? Kom dan eens langs in onze winkel The Fire Station! Hier staan een aantal tafels klaar in onze Experience tuin. Uiteraard is er ook altijd een BBQ specialist aanwezig die je kan helpen met al je vragen en die je van een gedegen advies zal voorzien.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.