Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Een klassieker met pit
Doe het broodkruim, het ei en de rub in een kom en roer.
Voeg het gehakt toe, kruid af met peper en meng voorzichtig.
Meng nu wat Greasy Spoon saus door het gehakt.
Verdeel het mengsel in gelijke delen en leg ze in de hamburgerpers, vorm 6 burgers.
Tip bij gebruik van de hamburgerpers:
Koel de burgers nu minimaal 30 minuten af. Waarom? Door het mengen stijgt de temperatuur van het gehakt als je het terugkoelt blijft het beter aan elkaar plakken en krijg je een stevigere hamburger die je snel dicht kunt “searen”.
Snijd de ui, tomaat en augurk. Zet de sauzen klaar.
Grill nu de koele hamburgers 4 tot 8 minuten per kant op de gietijzeren plaat of rooster tot ze gaar zijn. Neem af en toe de kerntemperatuur op m.b.v. deze thermometer.
Met het gietijzeren rooster kun je een mooi ruitpatroon erop grillen.
Leg nu een plakje kaas op de burger en wacht tot de kaas gesmolten is.
Serveer de burger op het ciabatta broodje en werk af als volgt:
Eet smakelijk!
Ingrediënten:
Tools: