Skip to content
BBQ Wannahaves

BBQ Wannahaves

Deze BBQ wannahaves zijn leuk om te geven én om te krijgen!

Deze leuke producten heb je wellicht niet perse nodig om lekker te barbecueën maar ze zijn wel ontzettend leuk! Vaak voor een leuke prijsje heb je deze BBQ Wannahaves al in huis. Deze leuke producten zijn natuurlijk geweldig om cadeau te geven, maar wij begrijpen het ook goed als je BBQ Wannahaves stiekem voor jezelf besteld.

Snuffel lekker rond & kijk ook eens bij onze BBQ cadeaupakketten voor nog meer cadeau inspiratie en als je het echt niet weet zijn er ook altijd nog onze cadeaubonnen.

Resultaat 1–15 van de 39 resultaten wordt getoond


BBQ Wannahaves: die wil je gewoon hebben!

Deze leuke BBQ Wannahaves wil je gewoon hebben! Je hebt ze waarschijnlijk niet persé nodig, maar dat maakt natuurlijk niks uit! Als iets er gewoon leuk uitziet en ook nog eens past bij je Big Green Egg, Kamado Joe of andere kamado BBQ is dat gewoon tof! Wij snappen dat goed.

Perfect om cadeau te geven

De meeste BBQ-fanaten hebben al voldoende accessoires in huis, waardoor het moeilijk is om nog een accessoire cadeau te geven. Accessoires zijn vaak ook redelijk duur, waardoor de drempel wat hoger ligt om deze cadeau te geven. Maar met deze leuke BBQ Wannahaves heb je zeker weten een origineel cadeau voor een kleine prijs!
Ook rubs en sauzen kun je natuurlijk al vaak voor een kleine prijs kopen. Maar ook dat kan lastig zijn als diegene al een hele voorraad heeft staan met zijn favorieten. Vandaar dus deze leuke Wannahaves, daarmee zit je altijd goed!

Ons aanbod varieert voortdurend

Houd deze pagina in de gaten, want ons aanbod kan voortdurend variëren. Wij blijven namelijk op zoek naar leuke producten die wij willen aanbieden, waardoor er ook op deze pagina continue nieuwe producten bij kunnen komen. Kijk dus binnenkort weer eens & laat je verrassen!

Ander cadeau idee: BBQ Boeken

Zoek jij nog een aanvulling om te geven naast een BBQ Wannahave? Kijk dan eens tussen onze Kamado BBQ Boeken! Hier vind je ontzettend veel leuke boeken. Met deze boeken kun diegene die het boek krijgt zijn of haar creaties echt naar een next-level brengen! De boeken staan boordevol inspiratie en tips, waarmee je op een verjaardag zeker wel kunt aankomen!

Je bestelt gemakkelijk online

Handig! Je kan deze leuke producten allemaal gemakkelijk online bestellen op onze website! Bij je bestelling ontvang je direct gratis Kamado Koins, waarmee je voor korting spaart op je volgende bestelling.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!