Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! 10 tot 15% korting op heel veel kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗

Het innovatieve Grill Guru Flip Grid System! 

Grill Guru is niet de uitvinder van dit systeem (dat was Weber) maar wel de eerste om dit systeem toe te passen in de kamado. Superhandig en uiteraard is alles verkrijgbaar bij Kamado Express, de grootste kamado specialist van de Benelux! 

Wat is het Grill Guru Flip Grid System? 

Dit innovatieve systeem bestaat uit een rond RVS rooster dat standaard geleverd wordt bij je Grill Guru Large. In het midden ligt een uitneembaar (2e) RVS rooster. In deze uitsparing kun je onderstaande roosters, gietijzeren pannen, pizzasteen of een wok plaatsen. Echt een handig en slim systeem dus!  Deze oplossing past ook op andere kamado’s met een roosterdiameter van 46 sm. Meet eerst je rooster op, dan weet je direct of het past. Neem, bij twijfel, even contact opnemen met ons! 

 

Toont alle 14 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Meer mogelijkheden met Grill Guru Flip Grid

Het Grill Guru Flip Grid System is een innovatief en handig hulpmiddel voor iedereen die van multi functioneel grillen houdt. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint, dit systeem tilt je grill skills naar een hoger niveau. Met zijn slimme ontwerp en veelzijdigheid biedt het een ongeëvenaarde ervaring op de barbecue.

Het Flip Grid System is ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie. Het bestaat uit een rooster dat in twee delen verdeeld is, waardoor je elk deel afzonderlijk kunt gebruiken. Dit systeem past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

Een ander voordeel van het Flip Grid System is de mogelijkheid om verschillende soorten voedsel tegelijkertijd te grillen, zonder dat smaken zich vermengen. Met het gescheiden rooster kun je bijvoorbeeld vlees in het midden grillen terwijl je groenten aan de rand bereidt.

Maar de veelzijdigheid stopt hier niet. Het Flip Grid System kan worden aangepast aan verschillende grillposities, waardoor je de hoogte van de grill kunt aanpassen aan de dikte van je voedsel of de gewenste intensiteit van de warmte. Dit betekent dat je volledige controle hebt over het kookproces en altijd perfect gegrilde resultaten kunt bereiken.

Bovendien is het Flip Grid System vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de hitte van de grill en gemakkelijk schoon te branden is. Meer tijd om te besteden aan genieten van heerlijke gegrilde gerechten en minder tijd aan schoonmaken en onderhoud.

Kortom, het Grill Guru Flip Grid System is een must-have accessoire voor elke barbecue-liefhebber. Met zijn slimme ontwerp, veelzijdigheid en gebruiksgemak zal het je helpen om keer op keer perfect gegrilde maaltijden te bereiden, en dat alles met een minimum aan gedoe.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast