skip to Main Content
Monolith rotisserie

Monolith Classic accessoires

Monolith Classic accessoires passen op de PRO, BBQ GURU en BASIC.

Qua maatvoering is elke Monolith kamado uit CLASSIC serie identiek. Dus diepte en diameter. Ook is elk model in deze serie, in de basis, al heel compleet. En toch zal je meer uit jezelf en uit je Monolith kamado willen halen!

Op deze pagina vind je alle accessoires die op jouw Monolith Classic passen. Bij Kamado Express houden we zelf voorraad dus als je bij ons shopt voor Monolith Classic accessoires dan leveren we snel thuis. Liever ophalen? Kan ook. Bezoek onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel.

Resultaat 1–15 van de 54 resultaten wordt getoond


Maak barbecueën nog leuker met Monolith Classic accessoires

De Monolith Classic wordt standaard vrij compleet geleverd. Maar er zijn nog genoeg Monolith Classic accessoires die het barbecueën nog veel leuker, makkelijker en lekkerder maken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Monolith Sparerib Rek, waarmee je eenvoudig de lekkerste spareribs op je kamado kan bereiden. Of de pizzasteen van Monolith, voor de knapperigste pizza’s. En zo zijn er nog tal van andere accessoires waarmee je nog meer uit je kamado kan halen. Wil je de accessoires graag gebruiken maar heb je een kamado van een ander merk? Neem dan even contact met ons op om te vragen of dit mogelijk is. Wij helpen je graag!

Monolith accessoires cadeau

De Monolith Classic accessoires zijn niet alleen leuk om zelf te gebruiken, maar zijn ook erg geschikt om een ander cadeau te doen. Wil je graag een echte BBQ liefhebber verrassen met een gaaf accessoire? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Weet je niet goed wat je moet kiezen? Denk dan eens aan een cadeaubon van Kamado Express of van onze BBQ winkel The Fire station. Je ontvangt de cadeaubonnen digitaal, dit werkt erg eenvoudig. Je kunt vanaf €10,00 zelf het bedrag bepalen of kies voor één van de standaardwaardes. Wil je liever de cadeaubon op papier geven? Ook dit is mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

Maak de lekkerste BBQ recepten

Heb je de BBQ accessoires aangeschaft maar weet je niet goed wat je er allemaal mee moet bereiden? Kijk dan eens op onze Kamado BBQ recepten pagina. Hierop vind je de lekkerste gerechten van onze Pitmaster partners en verschillende guest grillers. Van voorgerecht tot nagerecht en van vlees- tot vegetarische gerechten, alles kom je tegen op deze pagina. Er is voor ieder wat wils. Smullen verzekerd!

Zoeken