skip to Main Content
Big Green Egg XL

Big Green Egg XL

De Green Egg XL, voor grote gezelschappen!

Heb je een groot gezin of een mega-vriendengroep die altijd bij jou komen eten? Overweeg dan de Big Green Egg XL. Met een grilloppervlakte van 61 centimeter is de Green Egg XL echt een geschikt model voor jou! In dit XL model passen grote stukken vlees, vis en reusachtige pizza’s. Koken voor grotere groepen wordt gemakkelijk! Kijk ook even naar de mogelijkheden met de EggSpander, die zijn namelijk enorm en dat maakt de XL tot een zeer handig apparaat voor 8 personen of meer.

Resultaat 1–15 van de 20 resultaten wordt getoond


Green Egg XL: een echte eyecatcher!

Iedere Big Green Egg valt direct op in je tuin, maar met deze grote, groene kamado haal je een echte eyecatcher in huis! Je kunt er voor kiezen om hem in te bouwen in een kamadotafel. Met de grote wielen van de kamadotafel, kun je jouw Green Egg XL gemakkelijk verplaatsen. En doordat de tafel breder is dan de kamado heb je direct extra werkruimte en onder het werkblad vind je nog extra opbergruimte. Ideaal!

Met een gewicht van 99 kilogram is de Big Green Egg XL zeker geen lichtgewicht, maar met deze IntEGGrated Nest+Handler kun je deze gemakkelijk verplaatsen.

Big Green Egg XL voor zakelijk gebruik?

Dankzij zijn grootheid aan formaat en culinaire mogelijkheden is de Green Egg XL ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Heb je dus een restaurant of cateringsbedrijf? Dan is dit jouw model! Deze kamado is natuurlijk ook gewoon te gebruiken voor heel veel vrienden of familie. Kijk voor BBQ-inspiratie alvast onze Green Egg recepten. Wil je nog een maatje groter? Kijk dan eens naar de Big Green Egg 2XL!

Big Green Egg XL accessoires

Wil je deze grote groene kanjer graag uitbreiden met handige accessoires? Kijk dan naar onze BGE XL accessoires. Daar vindt je handige tools om je kamado mee uit te breiden, zoals: de EGGspander, een Dutch Oven, wok, plancha, skillet, chicken sitter, hoes en nog veel meer!

Levenslange garantie op het keramiek

Een Big Green Egg koop je niet voor even, maar voor je hele leven! Op het keramiek van deze kamado zit namelijk levenslange garantie. Stuk gaat hij gelukkig niet zomaar, het keramiek is van topkwaliteit en bestand tegen enorm hoge temperaturen. Mocht er toch wat stuk gaan, wat niet jouw schuld is. Dan kun je erop rekenen dat het gemaakt wordt ofdat je een nieuwe kamado krijgt. Neem deze kennis zeker mee in de keuze voor een kamadomerk.

Zoeken