skip to Main Content
Kamado showroommodel

Kamado showroommodellen

Op zoek naar een kamado showroommodel?

Ben je op zoek naar een kamado barbecue waar je gegarandeerd veel plezier mee gaat beleven én tegen een mooie prijs? Kijk dan eens naar een kamado showroommodel! Met een showroommodel kun je genieten van al het moois wat een A-merk kamado voor je te bieden heeft, maar dan voor een lagere prijs! Deze exemplaren komen uit de showroom en worden volledig gemonteerd verkocht. De garantie op deze kamado’s is gegarandeerd hetzelfde.

Een showroommodel haal je altijd op in onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Bezorgen tegen meerprijs is mogelijk. Kamado Koins en Starter Packs zijn uitgesloten bij de showroommodellen.

Toont alle 2 resultaten

Een kamado showroommodel kopen?

Niks mis mee hoor! Wanneer je kiest voor een kamado van Kamado Express dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wij verkopen namelijk enkel A-merken waar we zelf echt achter staan zoals Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Uitsluitend producten en merken van bewezen kwaliteit.

Wanneer je kiest voor een showroommodel dan krijg je dus al het moois wat een A-merk kamado te bieden heeft, maar dan voor een lagere prijs én al gemonteerd. Een top kamado voor een dergelijk lage prijs vind je nergens! Dus twijfel je al een tijdje over de aanschaf van een kamado? Dan is dit je kans! Voordat je het weet sta je in je eigen tuin de lekkerste gerechten te maken op jouw kamado!

Kom eens een kijkje nemen!

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden met een kamado eindeloos. Een kamado is dan ook duurder dan een gewone grill. Daardoor is een kamado showroommodel erg interessant. Hiermee kun je genieten van alle mogelijkheden van een kamado, maar dan tegen een lagere prijs. Kom eens een kijkje nemen in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier kun je alle kamado’s in het echt bekijken en staat er een pitmaster voor je klaar die je kan helpen met al je vragen. Hij of zij zal je dan vol trots onze prachtige kamado’s laten zien en de werking ervan uitleggen. Uiteraard kun je ook je vragen via chat, mail of telefoon stellen. We helpen je graag!

Kamado recepten

Wanneer je een kamado tot je beschikking hebt wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met de bereiding van de lekkerste gerechten. Met een kamado BBQ kun je namelijk echt uitpakken met diverse recepten, maar soms is het lastig om dit zelf te bedenken. Om flink inspiratie op te doen kun je kijken op onze receptenpagina. Deze pagina staat boordevol met de lekkerste recepten. Van voorgerechten tot nagerechten en van vleesgerechten tot vegetarisch, alles vind je op deze pagina! Neem eens een kijkje en laat je verbazen met wat er allemaal mogelijk is op de kamado. Mocht je nou een recept van onze pagina hebben bereid, laat het ons dan gerust even weten! Vinden we leuk! Bijvoorbeeld door een gave foto te plaatsen op social media en @kamadoexpress daarin te taggen. Wij zien namelijk graag wat voor mooie creaties je hebt gemaakt op jouw kamado!

Zoeken