skip to Main Content

The Bastard Medium

The Bastard Medium, hij is er als Solo of Compleet!

The Bastard Medium, de perfecte maat wanneer je een flinke kamado wilt maar wat minder ruimte hebt. Hij is geschikt voor 4 tot 6 personen. Kies je voor solo dan kun je hem inbouwen, kies je voor compleet dan heb je een onderstel en tafels. Met deze kamado BBQ heb je alle mogelijkheden van de Bastard Large, maar dan in een iets kleiner formaat.

The Bastard Medium, een investering in plezier, genieten en heerlijk samen eten

Wel alle mogelijkheden van de Bastard Large, maar gewoon iets kleiner. Deze medium kamado heeft een doorsnede van 48 cm, een rooster van 42 cm en is voorzien van een verrijdbaar onderstel en 2 bamboe zijtafels. The Bastard Medium is de op één na grootste kamado barbecue uit The Bastard serie. Deze kamado is uitstekend geschikt voor thuisgebruik maar ook voor in de horeca / professionele keuken.

Met een grilloppervlakte van 42 cm is hij perfect voor leuke BBQ sessies! Je kunt er echt van alles op bereiden, direct of indirect, met de grillverhoger medium kun je zelfs extra ruimte creëren. Bekijk onze barbecue recepten.

Welk formaat moet ik nu bestellen?

Twijfel je of je nu deze medium kamado moet nemen of toch een maat groter of kleiner? Kijk goed naar je gezinssamenstelling, bedenk wat wil gaan bereiden op je kamado (zie voor inspiratie onze kookboeken en recepten) en hoe vaak je hem verwacht te gaan gebruiken. Neem maar van ons aan…je gaat hem vaker gebruiken dan je nu denkt! Op deze maat kun je echt goed pizza’s bakken en mooie, grote stukken vlees en vis passen perfect. Twijfel je dan nog kom dan gewoon even kijken, bel ons of chat met ons! Wat je ook kunt doen is eerst een kamado workshop volgen in ons BBQ Experience Center The Fire Station. Bekijk de workshops hier!

Het formaat Medium wordt door de meeste merken NIET gehanteerd, Big Green Egg Medium is één van de weinige alternatieven.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!