skip to Main Content

Forged VG10

Forged messen VG10, geïnspireerd door Japan

De messen in de Forged VG10 serie messen serie zijn een combinatie van de juiste materialen en een betaalbare prijs voor een handgemaakt mest. In het ontwerp en design van deze serie zie je duidelijk invloeden vanuit het messenland bij uitstek; Japan. Zo is voor deze serie de Japanse staalsoort VG10 gebruikt. Deze soort zorgt voor een hardheid van maar liefst 60 Rockwell. Deze messen zijn in 5 lagen met de hand gesmeed. De handvatten zijn gemaakt van luxueus wortelhout en liggen lekker in de hand. Dit gecombineerd met de stoere uitstraling van het lemmet, zorgt voor een echte blikvanger in de keuken!

Toont alle 3 resultaten


Forged VG10 losse messen

In deze stoere maar toch stijlvolle messenserie van Forged kun je kiezen voor verschillende losse messen. Bekijk het indrukwekkende Forged VG10 Koksmes eens. Of het Slagersmes uit deze mooie serie. Met een lemmet lengte van 25,5 cm is dit de langste uit deze serie. Hiermee wordt het snijden van vlees een fluitje van een cent. Naast dat deze messen erg fijn zijn om mee te werken, zien ze er ook nog prachtig uit en zijn het echte eye-catchers in jouw keuken!

Forged VG10 Messenset
Forged VG10 Messenset
Forged VG10 Messen

VG10 mes gebruiken

Als je eenmaal een Forged VG10  mes in huis hebt, ga je deze vast en zeker veel gebruiken! Kun je toch nog wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan eens onze heerlijke BBQ recepten. Hier delen wij en onze vaste Pitmaster Partners onze favoriete recepten! Van taarten tot pizza’s, van voor- tot nagerecht en van low ‘n slow tot hot ‘n fast. Hier vind je voldoende inspiratie! Tip: reken voor ieder gerecht maar een aantal minuten bereidingstijd minder. Met jouw nieuwe mes ben jij dadelijk 2x zo snel met de voorbereidingen.

Forged messen in het echt bekijken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Forged VG10 messen uit deze prachtige serie? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze BBQ-shop The Fire Station. Hier vind je naast de Forged VG10 serie nog een aantal andere prachtige messenseries van Forged. Hier kun je met eigen ogen ervaren hoe indrukwekkend deze messen er uitzien. Wanneer je deze messen hebt aangeschaft wil je deze het liefst aan iedereen laten zien. Het is dan ook zonde om deze in een besteklade te verstoppen. Met de mooie en functionele magnetische messenblokken van Forged toon je deze messen op een mooie manier in jouw keuken.

Zoeken