Skip to content

Eerst proberen? Dan kopen!

Volg een kamado workshop bij ons Kamado Experience Center in Kaatsheuvel!

Ben je geïnteresseerd in een keramische barbecue maar wil je het eerst ervaren? Dat kan! Volg één van onze kamado workshops. We kunnen je van alles vertellen maar ervaren is altijd beter. Boek je workshop online bij The Fire Station.

Wat is het voordeel van het volgen van een kamado workshop?

Regelmatig krijgen we de vraag wat de verschillen zijn tussen de kamado merken die we verkopen. Hoe werkt het? Wat de meerwaarde is t.o.v. een stalen of gas BBQ? Wat is de kwaliteit van het keramiek? Hoe worden ze geproduceerd? Wat is de duur van de garantie en ga zo maar door.

Om je met deze vraagstukken te helpen voorzien we je, zowel online als in onze BBQ shop in Kaatsheuvel, van zoveel mogelijk informatie.

Toch is er maar één manier om een kamado echt te vergelijken en dat is door ermee te werken. Daarom organiseren wij verschillende kamado workshops. Schrijf je dus in voor een workshop bij ons Kamado Experience Center The Fire Station en leer werken met de kamado. Op die manier kom je er achter hoe het smaakt, hoe alles werkt en welke kamado het beste bij jou past. Koop je na de worskhop dan maken we een “offer you can’t refuse”.

Kamado’s live vergelijken

Naast een webwinkel hebben we ook een BBQ shop in Kaatsheuvel. Hier verwelkomen je om onze kamado’s te ervaren. Naast een winkel verzorgen we wekelijks kamado workshops van Kamado Basics Workshop tot gevorderden workshops. Wil je kennismaken met de kamado dan adviseren we de Basic workshop. Speciaal ontwikkeld voor degene die net een kamado barbecue aangeschaft heeft en hun skills willen verbeteren of voor iemand die kamado’s wil vergelijken.

Welke kamado past bij mij?

Ga je uiteindelijk voor ‘The Original’ Big Green Egg? Of juist voor The Bastard met Nederlandse roots? Of toch een ander merk? Onze winkel is uniek in Nederland omdat we in totaal 9 kamado merken vertegenwoordigen. Niemand ter wereld heeft zoveel merken in het assortiment als Kamado Express en aan haar gelieerde bedrijven.

Welke kamado je uiteindelijk kiest is natuurlijk helemaal aan jou! Wij willen er alleen voor zorgen dat je 100% geïnformeerd bent. Uiteindelijk draait het niet alleen om de technische details van een kamado, maar ook om het gevoel wat je erbij krijgt. Daar weten we alles van en dit gevoel willen we jou ook laten ervaren. We zien je graag bij onze kamado workshop!

Wil je liever per telefoon, chat of mail zoveel mogelijk informatie ontvangen om een kamado te vergelijken? Dat is natuurlijk ook mogelijk! We nemen de tijd en we kunnen je uit onze 10+ jaar ervaring alles vertellen over onze mooie producten en doen dit dan ook graag.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!