skip to Main Content

Eerst proberen, dan pas kopen?

Dat kan! Volg een kamado workshop bij ons!

Geïnteresseerd in een keramische barbecue maar wil je het eerst ervaren? Je bent niet de enige! Regelmatig krijgen we de vraag wat het verschil is tussen de merken die we verkopen. Hoe het werkt. Wat de meerwaarde is t.o.v. een stalen of gas BBQ. En ga zo maar door…

Om je te helpen voorzien we je, zowel online als in onze winkel, van zoveel mogelijk informatie. De kwaliteit van het keramiek, de productiewijze, duur van de garantie en ga zo maar door. Toch is er maar één echte manier om een barbecue te vergelijken en dat is door er op te werken. Daarom organiseren wij kamado workshops.

Schrijf je in voor een kamado workshop bij onze BBQ Experience Center The Fire Station en leer werken met onze A-merk kamado’s, zoals Big Green Egg en The Bastard. Op die manier kom je er achter hoe het smaakt, het werkt en welke kamado het beste bij jou past.

BBQ vergelijken

Naast onze online winkel hebben we ook een fysieke winkel waar we je graag verwelkomen om de kamado BBQ te ervaren. Hier verzorgen we wekelijks een kamado workshop voor vriendengroepen en bedrijven, maar ook een Kamado Basics Workshop. Deze hebben we speciaal ontwikkeld voor diegenen die net een kamado barbecue aangeschaft hebben en hun skills willen verbeteren, of die juist nog een bepaald type kamado vergelijken met een andere. Op deze manier kun je elke BBQ vergelijken en ervaren.

Welke kamado

Ga je uiteindelijk voor ‘the Original’ Big Green Egg of juist voor the Bastard met Nederlandse roots? Welke kamado je uiteindelijk kiest is natuurlijk helemaal aan jou! Wij willen er alleen voor zorgen dat je 100% geïnformeerd bent. Een BBQ vergelijken zonder deze vooraf te testen, is en blijft lastig. Uiteindelijk draait het niet alleen om de technische details van een kamado, maar om het gevoel wat je erbij krijgt. Daar weten we alles van en dit gevoel willen we jou ook laten ervaren. We zien je graag bij onze kamado workshop!

Barbecue vergelijken

Wil je liever per telefoon, chat of mail zoveel mogelijk informatie ontvangen om een kamado te vergelijken? Dat is natuurlijk ook mogelijk! We kunnen je uit eigen ervaring alles vertellen over onze mooie producten en doen dit dan ook graag. Mocht je bij de aankoop van je kamado toch overwegen om deel te nemen aan de Basics Kamado Workshop, is dit geen probleem! Schrijf je in voor één van onze workshops.

Zoeken