Skip to content
OFYR Wood Storage

OFYR Wood Storage

Praktisch & een lust voor het oog

OFYR transformeert buitenruimtes in unieke eetervaringen met hun robuuste vuurschalen en bijpassende meubels zoals de Wood Storage. De OFYR Wood Storage is perfect om hout in op te slaan. Dit meubel is verkrijgbaar in diverse maten in het welbekende Corten- en zwarte staal. De Wood Storage is niet alleen handig maar ook echt een lust voor het oog.

Toont alle 7 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Praktisch & Prachtig

De ruige, stalen units maken van een stapel hout een mooie en functionele wand. De kleur van hout combineert namelijk echt prachtig bij het zwarte- en Corten staal. En doordat de OFYR zelf ook in deze kleuren / soorten staal verkrijgbaar is, sluit dit meubel perfect aan bij je OFYR. Bovenin de OFYR Wood Storage vind je bij de meeste uitvoeringen scharnierdeurtjes. Deze scharnierdeurtjes sluiten de bovenste plank af van wind en regen. Hierdoor kun je op deze plek gemakkelijk spullen bewaren zonder dat ze vies worden. Overigens zorgen deze scharnierdeurtjes er ook voor dat de Wood Storage een lust voor het oog blijft. Achter de deurtjes kun je namelijk spullen bewaren die anders wellicht rondslingeren. Met dit afgesloten deel houd je dus je werkplek opgeruimd en netjes. Ideaal!

De Wood Storage is verkrijgbaar in verschillende maten

Van klein tot groot. Van hoog tot laag. Van breed tot smal. Er is voor iedere BBQ’er wel een geschikte maat verkrijgbaar! En ben je op zoek naar nog meer opbergruimte? Zet er dan meerdere tegen elkaar aan! Dan creëer je direct meer ruimte. Dit zijn de diverse modellen die wij verkopen:

OFYR Wood Storage Dressoir

Met een Wood Storage dressoir creëer je meer werkruimte! Dankzij het werkblad heb je er direct een werkplek bij. Hier kun je gemakkelijk wat voorbereidingen treffen zoals het vlees rubben, groentes snijden of vis fileren. Als je de gerechten op de OFYR hebt liggen kun je het werkblad weer gebruiken om de borden op te zetten & direct de borden op te maken. Zowel de Black als de Corten versie, hebben een rubberwoodplank als werkblad. Goed om te weten: deze plank is niet weersbestendig en dien je binnen te bewaren.

De OFYR

Aangezien je aan het oriënteren bent naar een Wood Storage, is de kans groot dat je al een OFYR hebt. Heb je deze nog niet? Kijk dan zeker even op onze overzichtspagina van OFYR, hier vind je alle modellen die wij verkopen! Ben je overtuigd? Bestel dan direct een OFYR en Storage online!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast