skip to Main Content
OFYR Wood Storage

OFYR Wood Storage

Praktisch & een lust voor het oog

OFYR transformeert buitenruimtes in unieke eetervaringen met hun robuuste vuurschalen en bijpassende meubels zoals de Wood Storage. De OFYR Wood Storage is perfect om hout in op te slaan. Dit meubel is verkrijgbaar in diverse maten in het welbekende Corten- en zwarte staal. De Wood Storage is niet alleen handig maar ook echt een lust voor het oog.

Toont alle 7 resultaten


Praktisch & Prachtig

De ruige, stalen units maken van een stapel hout een mooie en functionele wand. De kleur van hout combineert namelijk echt prachtig bij het zwarte- en Corten staal. En doordat de OFYR zelf ook in deze kleuren / soorten staal verkrijgbaar is, sluit dit meubel perfect aan bij je OFYR. Bovenin de OFYR Wood Storage vind je bij de meeste uitvoeringen scharnierdeurtjes. Deze scharnierdeurtjes sluiten de bovenste plank af van wind en regen. Hierdoor kun je op deze plek gemakkelijk spullen bewaren zonder dat ze vies worden. Overigens zorgen deze scharnierdeurtjes er ook voor dat de Wood Storage een lust voor het oog blijft. Achter de deurtjes kun je namelijk spullen bewaren die anders wellicht rondslingeren. Met dit afgesloten deel houd je dus je werkplek opgeruimd en netjes. Ideaal!

De Wood Storage is verkrijgbaar in verschillende maten

Van klein tot groot. Van hoog tot laag. Van breed tot smal. Er is voor iedere BBQ’er wel een geschikte maat verkrijgbaar! En ben je op zoek naar nog meer opbergruimte? Zet er dan meerdere tegen elkaar aan! Dan creëer je direct meer ruimte. Dit zijn de diverse modellen die wij verkopen:

OFYR Wood Storage Dressoir

Met een Wood Storage dressoir creëer je meer werkruimte! Dankzij het werkblad heb je er direct een werkplek bij. Hier kun je gemakkelijk wat voorbereidingen treffen zoals het vlees rubben, groentes snijden of vis fileren. Als je de gerechten op de OFYR hebt liggen kun je het werkblad weer gebruiken om de borden op te zetten & direct de borden op te maken. Zowel de Black als de Corten versie, hebben een rubberwoodplank als werkblad. Goed om te weten: deze plank is niet weersbestendig en dien je binnen te bewaren.

De OFYR

Aangezien je aan het oriënteren bent naar een Wood Storage, is de kans groot dat je al een OFYR hebt. Heb je deze nog niet? Kijk dan zeker even op onze overzichtspagina van OFYR, hier vind je alle modellen die wij verkopen! Ben je overtuigd? Bestel dan direct een OFYR en Storage online!

Zoeken