skip to Main Content

4 personen

2 uur

Niet pittig

Hoofdgerecht

Tomatensaus

Het ideale recept voor een perfecte basis

Bereiding

Breng je kamado naar 250 graden indirect.

Giet ruim olijfolie in je Dutch Oven en voeg hier twee gekneusde tenen knoflook aan toe, laat deze licht bruinen.

Voeg dan vier blikken gepelde tomaten toe en plet deze terwijl ze langzaam gebakken worden.

Laat de tomaten zachtjes inkoken tot een mooie grove saus en laat zachtjes pruttelen.

Ga voor een houtskool abonnement:

  • Nooit meer sjouwen
  • Goedkoper dan in de winkel
  • Pakket zelf samenstellen

Ik wil goedkoop houtskool

Dé Japanse BBQ specialist!
Origineel Japanse konro grills. 20+ modellen. Japanse smaakmakers.

Bekijk de Konro Grill 

Bereiding

Voeg als de saus op zacht vuur staat de basilicum en peterselie als tak toe.

Laat deze meetrekken in de saus (de saus mag nu niet te heet zijn anders verliezen de kruiden hun smaak).

Breng op smaak met zout en peper en wat druppels extra vierge olijfolie.

De smaakvolle saus is nu klaar voor gebruik.

Eet smakelijk!

Dit recept bereid je met deze tools en ingrediënten!

Andere lekkere BBQ recepten

Boodschappenlijstje

Ingredienten:

  • 4 blikken gepelde tomaten
  • teen knoflook geneusd maar niet gesneden
  • Olijolie om in te bakken
  • Extra Vierge Olijolie om af te garneren
  • Basilicum
  • Bladpeterselie

Benodigd:

Zoeken