skip to Main Content

Geef een BBQ-er het perfecte BBQ cadeau!

Kies een origineel BBQ cadeau pakket uit.

Ben je op zoek naar een BBQ cadeau voor een echte liefhebber? Wil je kwaliteitsproducten geven maar twijfel je over wat je precies moet geven? Kijk dan hier even rond want Kamado Express heeft voldoende BBQ cadeaus voor je samengesteld. In elke prijsklasse! Dus wil je geen cadeaubon geven (die hebben we wel trouwens, kijk dan even hier) maar echt wat origineels? Bekijk dan onze vele BBQ giftsets. Zit er voor jou niet het juiste BBQ cadeaupakket tussen? Vraag ons dan naar de opties of kom langs in onze winkel The Fire Station! Dan kom jij met een origineel cadeau op de proppen!


De BBQ cadeau tip; een BBQ gift set van Kamado Express!

Moet je binnenkort naar een feestje of verjaardag en ben je op zoek naar een BBQ gift set? Of gewoon een kleinigheidje als je uitgenodigd bent bij vrienden of familie? Bij Kamado Express heb je voldoende keuze om een leuk BBQ cadeau uit te kiezen voor de ultieme barbecuer! Als je niet precies weet wat je moet geven, kun je kiezen voor één van onze cadeaubonnen, maar het is natuurlijk leuker om een BBQ cadeaupakket te geven! Daarom heeft Kamado Express diverse pakketten voor je samengesteld.

De pakketten zijn zo samengesteld dat je bepaalde gerechten direct kunt maken met deze accessoires. Hiervoor hoef je dan alleen nog maar de ingrediënten te kopen. Van een BBQ gift set met accessoires voor een sparerib gerecht tot aan een burger set! Of van een vispakketje tot aan een hete kolen gift set voor een gerecht met rookhout! Voor iedere barbecue liefhebber is er wel een tof cadeau!

Vergeet niet jezelf te verwennen!

Vaak ben je op zoek naar een cadeau voor een ander, maar het is ook wel eens tijd om een BBQ cadeaupakket voor jezelf aan te schaffen! Er is namelijk altijd wel een reden om jezelf iets cadeau te doen! Een verjaardag, een behaald examen, een doelstelling dat behaald is of gewoon zomaar! Verras je vrienden en familie met een jouw welverdiende BBQ gift set van Kamado Express en bereid de heerlijkste spareribs, pulled pork of chicken, of een heerlijk gevulde hamburger voor ze!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.