skip to Main Content
BBQ opruiming

BBQ opruiming

Kamado Express ruimt op!

Ben je op zoek naar een goede kamado of naar kamado accessoires tegen een aantrekkelijke prijs? Dat komt goed uit! Hier vind je namelijk alles wat in de opruiming is. Van thermometers tot vuurringen en van kamado showroommodellen tot rubjes of sauzen die bijna aan de houdbaarheidsdatum zijn. Al deze producten mogen allemaal tegen een hele lage prijs de deur uit. Zolang de voorraad strekt. OP = OP!

Je ontvangt geen Kamado Koins bij producten uit de BBQ opruiming.

Resultaat 1–15 van de 43 resultaten wordt getoond

Opruiming BBQ accessoires

Als je op zoek bent naar de beste BBQ accessoires voor een heel zacht prijsje, dan ben je bij de BBQ opruiming van Kamado Express aan het juiste adres. Verschillende accessoires voor verschillende kamado merken zijn nu voor de laagste prijzen verkrijgbaar. Twijfel je of een artikel op deze pagina past op jouw kamado? Neem dan gerust even contact met ons op via de chat, mail of telefoon. Dan helpen we je graag verder!

BBQ musthaves

Op de BBQ opruiming pagina staan een flink aantal barbecue accessoires. Dit zijn altijd producten die het werken met de kamado leuker, lekkerder of makkelijker maken. Maar zijn het ook barbecue musthaves? Sommige zeker! Bij Kamado Express maken wij onderscheid tussen ‘musthaves’ en ‘wannahaves’. Bij absolute BBQ musthaves moet je denken aan een goede kernthermometer of hittebestendige handschoenen. Dit zijn producten die je absoluut moet hebben voordat je gaat beginnen met barbecueën. Benieuwd naar alle BBQ musthaves? Bekijk dan eens dit blogartikel. Hierin maken we onderscheid tussen algemene musthaves en de musthaves per kamado merk.

BBQ wannahaves

Naast de BBQ musthaves kun je bij Kamado Express ook terecht voor BBQ wannahaves. Dit zijn producten die je niet per se nodig hebt om met de kamado te kunnen werken, maar ze zijn wel erg leuk om te hebben, te krijgen of te geven. Denk hierbij aan kledingstukken van verschillende barbecue merken of verschillende barbecue borden om de tuin te versieren. Dit zijn producten voor de echte die hard BBQ’er!

Zoeken