skip to Main Content

Ga jij voor een eigen A-merk kamado BBQ?

Geen BBQ is zo veelzijdig als de kamado BBQ!

Alles wat je op je eigen kamado BBQ bereidt smaakt net iets lekkerder dan van andere barbecue’s. Dat is ook te verklaren want de kamado houdt sappen en smaken veel beter vast en je kunt een heerlijke rooksmaak toevoegen. Je kunt er echt eindeloos mee experimenteren. Kijk maar eens hoeveel accessoires er bestaan! Kamado Express is ontstaan uit passie voor barbecueën, je krijgt bij ons altijd eerlijk advies en we verkopen geen B-merken. Uitsluitend producten en merken van bewezen kwaliteit. Laat ons je helpen met het maken van de juiste keuze via de chat, telefoon of per mail. Je kunt ook een kijkje komen nemen in onze winkel, genaamd The Fire Station, in Kaatsheuvel. Meer informatie onderaan de pagina.

Filter producten
  • Filters wissen

Resultaat 1–15 van de 88 resultaten wordt getoond

Onze kamado BBQ’s zijn allen A-merken!

De meeste mensen kopen maar 1 keer in hun leven een kamado BBQ. Dus echt een kwestie van oriënteren, inlezen, vergelijken en dan een keuze maken die bij je past. Overleg ook even met je partner alvorens een dergelijk, grote aankoop te doen 🙂

Als ervaringsdeskundigen hebben wij al een keuze voor je gemaakt uit BBQ-fabrikanten waar we een goed gevoel bij hebben, waar we van weten dat alles goed geregeld is en waarmee we snel kunnen schakelen. Fabrikanten waarbij de garanties goed geregeld zijn (tussen de 5 en 20 jaar). En…niet geheel onbelangrijk, in tegenstelling tot goedkopere varianten, is de samenstelling van het keramiek van de hoogste kwaliteit. De verkrijgbaarheid van juiste, passende accessoires is goed en als je als bij ons een kamado BBQ koopt weet je ook zeker dat er alles bij zit zodat je ook daadwerkelijk gebruik kunt maken van de unieke kamado-mogelijkheden.

Kamado BBQ’s van Nederlandse en Amerikaanse fabrikanten

Even voor de duidelijkheid…het grootste gedeelte komt uit China maar….het gaat om de bedrijven erachter! Neem nu het groene ei van Big Green Egg. Onze andere merken zijn de Kamado Joe en The Bastard.

Altijd voordeel bij Kamado Express!

Ben jij al (bijna) klaar voor de beste BBQ ervaring van je leven? Ja? Dan is een goede prijs wellicht net het zetje dat je nodig hebt? Daarom kies je bij Kamado Express  voor je eigen cadeau! Bij Kamado Express krijg je een workshop cadeaubon. Lees hier de voorwaarden. Op zoek naar een leuke aanbieding? Bekijk dan de kamado BBQ aanbieding!

Waarom een kamado BBQ kopen bij Kamado Express?

Natuurlijk kun je naar de horecagroothandel en een paar tientjes besparen maar als je bij ons koopt dan “kennen” we je, zit er een gezicht of een stem bij, ben je zeker geen nummer maar een gewaardeerde klant en zijn er onverhoopt problemen dan helpen we je snel omdat we de juiste relaties hebben met onze leveranciers! Daarnaast hoeft je je kamado barbecue niet zelf op te halen maar brengen we deze netjes GRATIS bij je thuis. Advies krijg je al helemaal niet bij de horecagroothandel dus doe jezelf een plezier en beknibbel niet op een paar tientjes…!

Kamado Express heeft een team met ervaringsdeskundigen speciaal voor jou klaar staan, ieder moment dat het even kan steken wij dan ook de barbecue aan! Wij willen met deze laagdrempelige webshop onze grote trots met jou delen en jouw de mooiste aanwinst van je leven laten doen!

We hebben een winkel in Kaatsheuvel, genaamd The Fire Station, waar we graag onze ervaringen met jou delen! Dus wil je graag langskomen? Schroom je dan niet en maak een afspraak. Al overtuigd? Dan kan je natuurlijk op onze website gelijk bestellen! De levertijd is ca. 2 tot 3 dagen en verzending is vanaf €20,- gratis in Nederland en wij verzenden vanaf €50,- gratis naar België.

Bestellen is makkelijk, betalen is veilig en onze klanten waarderen onze service met gemiddeld een 9+.

Wat biedt een kamado BBQ?

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!