skip to Main Content
Big Green Egg Mini

Big Green Egg Mini

Het kleintje voor op tafel, in de keuken of onderweg: Big Green Egg Mini

Deze mini Green Egg is het kleinste en lichtste model van Big Green Egg. Hij is ideaal om mee te nemen naar de camping, boot of picknick of gewoon thuis te gebruiken direct op tafel of zelfs onder de afzuigkap. Verkrijgbaar in 2 versies, voor inbouw of met handige carrier met 2 handvaten.

  • Grilloppervlakte 25 centimeter
  • Geschikt tot 2 – 3 personen
  • Gewicht vanaf 17 kilo
  • Buitengewone keramische kwaliteit, ontwikkeld met NASA. Levenslange garantie
  • Bestand tegen extreme temperaturen en nauwkeurig te regelen
  • Perfecte luchtstroom en zuinig in houtskoolgebruik
  • Sneller warm en laat hitte makkelijker los dan andere merken
  • Excellente service door PLATINUM dealer Kamado Express

Toont alle 6 resultaten


De kleinste telg: De Big Green Egg Mini

De Mini is de kleinste Big Green Egg uit het assortiment. Klein, maar fijn! Zoek jij een kamado BBQ voor 2 tot 3 personen van topkwaliteit voor een mooie prijs? Dan is deze Mini wat voor jou. Als je iedere week de BBQ wilt aansteken is een grotere kamado aan te bevelen, omdat je daarop meer BBQ-technieken kunt toepassen. Maar het aantal mogelijkheden op deze kamado zal je ook zeker niet teleurstellen.

Reislustig lichtgewicht

Je kunt de Big Green Egg Mini nog gemakkelijker meenemen naar alle plekken door hem uit te breiden met de EGG Carrier. Daardoor is hij gemakkelijk te verplaatsen. Of neem de Mini Green Egg erbij naast een groter model. Voor bijvoorbeeld bijgerechten of kleine gerechten.

Mini Green Egg in professionele keuken

De Mini wordt ook in veel professionele keukens gebruikt voor kleinere á la carte gerechten. Op deze kleine Green Egg kun je heerlijke steaks grillen of tonijn snel searen. Tip: zet ook op de kaart dat je de gerechten bereidt op een Green Egg. Dat maakt je gerechten weer extra speciaal!

Dankzij het geringe gewicht kun je wanneer het weer het toelaat deze kamado gemakkelijk buiten plaatsen en op het terras de gerechten klaarmaken.

Accessoires

Heb je al een Mini, maar wil je hem graag uitbreiden met Mini accessoires? Je kunt je barbecue en gebruikerservaring verder vergroten door uit te breiden met accessoires.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.