skip to Main Content
Big Green Egg Mini

Big Green Egg Mini

De allerkleinste: Big Green Egg Mini, handig tafelmodel

De Mini Green Egg is met een grilloppervlakte van 25 centimeter het kleinste en lichtste lid van de Big Green Egg familie. Hij is ideaal om mee te nemen naar de camping, boot of picknick of gewoon thuis te gebruiken direct op tafel of zelfs onder de afzuigkap. Dankzij het gewicht is deze kleine kamado gemakkelijk te verplaatsen. Daardoor ga je waarschijnlijk nooit meer ergens heen zonder de Big Green Egg Mini mee te nemen. Verkrijgbaar in 2 versies, voor inbouw (naast je Large) of met handige carrier met 2 handvaten.

Toont alle 2 resultaten


De kleinste telg: De Big Green Egg Mini

De Mini is de kleinste Big Green Egg uit het assortiment. Klein, maar fijn! Zoek jij een kamado BBQ voor 2 tot 3 personen van topkwaliteit voor een mooie prijs? Dan is deze Mini wat voor jou. Als je iedere week de BBQ wilt aansteken is een grotere kamado aan te bevelen, omdat je daarop meer BBQ-technieken kunt toepassen. Maar het aantal mogelijkheden op deze kamado zal je ook zeker niet teleurstellen.

Reislustig lichtgewicht

Je kunt de Big Green Egg Mini nog gemakkelijker meenemen naar alle plekken door hem uit te breiden met de EGG Carrier. Daardoor is hij gemakkelijk te verplaatsen. Of neem de Mini Green Egg erbij naast een groter model. Voor bijvoorbeeld bijgerechten of kleine gerechten.

Mini Green Egg in professionele keuken

De Mini wordt ook in veel professionele keukens gebruikt voor kleinere á la carte gerechten. Op deze kleine Green Egg kun je heerlijke steaks grillen of tonijn snel searen. Tip: zet ook op de kaart dat je de gerechten bereidt op een Green Egg. Dat maakt je gerechten weer extra speciaal!

Dankzij het geringe gewicht kun je wanneer het weer het toelaat deze kamado gemakkelijk buiten plaatsen en op het terras de gerechten klaarmaken.

Accessoires

Heb je al een Mini, maar wil je hem graag uitbreiden met Mini accessoires? Je kunt je barbecue en gebruikerservaring verder vergroten door uit te breiden met accessoires.

Zoeken