skip to Main Content

Big Green Egg Mini, de kleinste van de Big Green Egg familie

De Big Green Egg Mini is een handig tafelmodel

De Big Green Egg Mini is met een grilloppervlakte van 25 centimeter het kleinste en lichtste lid van de Big Green Egg familie. Hij is ideaal om mee te nemen naar de camping, boot of picknick of gewoon thuis te gebruiken direct op tafel of onder de afzuigkap. Dankzij het gewicht is deze kamado gemakkelijk te verplaatsen. Daardoor ga je waarschijnlijk nooit meer ergens heen zonder de Big Green Egg Mini mee te nemen.

Mini accessoires

Reislustige lichtgewicht

Je kunt de Big Green Egg Mini nog gemakkelijker meenemen naar alle plekken door hem uit te breiden met de EGG Carrier. Daardoor is hij nog gemakkelijk te verplaatsen. Of neem de Mini erbij naast een groter model. Voor bijvoorbeeld bijgerechten of kleine gerechten. De Big Green Egg Mini wordt ook in veel professionele keukens gebruikt voor kleinere á la carte gerechten.

Big Green Egg Mini accessoires

Heb je al een Big Green Egg Mini, maar wil je hem graag uitbreiden met diverse accessoires? Je kunt je barbecue en gebruikerservaring verder vergroten door uit te breiden met accessoires. Van een kiphouder om de perfecte kip te bereiden tot aan een aspannetje om je kamado op te ruimen.

Verkrijgbaar in 7 maten:

Van klein tot groot, tot de allergrootste! Verkrijgbaar in diverse grilloppervlaktes.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!