skip to Main Content

The Bastard Large, voor de BBQ-er met ambitie

De Bastard Large, ons meest verkochte model. Nooit gebrek aan ruimte!

The Bastard Large is met zijn formaat van 57 cm in diameter en een grillrooster van 47 cm best een flinke jongen. De serieuze hobbykok, pit master of professionele chef kan deze ruimte erg goed gebruiken! Kies je voor de Large Solo dan kun je deze inbouwen in een tafel of inbouwen onder een afdak. Met deze grote kamado bbq kun je echt alle kanten op, alle accessoires passen erop dus is er elke week weer een reden voor een feestje in je tuin! Lees onderaan meer informatie over deze Black Bastard!

Large accessoires

The Black Bastard Large, voor jaren BBQ plezier!

Kies je voor een Bastard Large dan kies je voor een kwalitatief hoogwaardige kamado BBQ van Nederlandse bodem. Hij wordt geproduceerd in China maar geheel onder controle van de Nederlandse merkeigenaren. De Bastard Large is gemaakt van cordieriet keramiek en voorzien van een onderstel met zwenkwielen en met 2 bamboe zijtafels als je kiest voor de Compleet.

Met zijn glanzende, licht craquelé, zwarte, uiterlijk is deze keramische BBQ een streling voor het oog! Hij leent zich voor vele kooktechnieken zoals: koud & warm roken, grillen, stoven, schroeien (searing), low & slow, dutch oven en steenoven pizza’s bakken. Hij kan zich met recht meten met andere premium merken!

Nooit ruimte te kort!

Een Bastard Large leent zich uitstekend voor de BBQ-er die de ruimte wil hebben. De verschillen met de The Bastard Medium zijn, naast het grotere formaat, als volgt:

  • Een hogere dome: meer ruimte voor een grill verhoger of voor bijv. groot gevogelte (kalkoen) op de gietijzeren chicken sitter of plaats meerdere beercan chicken.
  • Standaard voorzien van een kolendivider dat op het kolenrooster staat, die is erg handig voor indirect grillen of het beperken van hitte in je kamado.

Andere merken in dit formaat: Big Green Egg Large. Wil je echt een hele, hele grote kamado bekijk dan de Big Green Egg XL of zelfs naar de Big Green Egg 2XL.

Met The Bastard kun je:

  • Grillen & searen
  • Warm & koud roken
  • Low & slow
  • Pizza’s bakken

Verkrijgbaar in 4 maten:

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!