skip to Main Content
Big Green Egg Large

Kamado accessoires

Bij ons vind je A-merk kamado accessoires van de beste kwaliteit!

Ben je op zoek naar kamado accessoires van de beste kwaliteit? Dan ben je aan het juiste adres bij Kamado Express! Bij ons kun je terecht voor alle essentiële kamado BBQ accessoires maar ook voor leuke cadeaus of wannahaves. Je kunt kiezen uit een selectie van universele accessoires, gietijzeren accessoires en pizza accessoires. Omdat we dé grote A-merken verkopen hebben we alle originele accessoires van de volgende merken Big Green Egg, Monolith, Kamado Joe en The Bastard. Twijfel je of het wel past? Stel je vragen via de chat of mail.


Kamado accessoires kopen?

Vertel een barbecueliefhebber nooit dat hij voldoende kamado BBQ accessoires heeft, want dat komt natuurlijk nooit voor! Er is zoveel keuze uit de accessoires. Met ieder accessoires kun je weer andere gerechten bereiden en wat is nu lekkerder dan allemaal verschillende gerechten bereiden en uittesten! Je kunt namelijk zoveel experimenteren met de kamado barbecue als je wilt. Er is bij Kamado Express in ieder geval voldoende keuze in kamado accessoires!

Twijfel je of een bepaalde kamado BBQ accessoire op je kamado past? Vraag het even bij ons na. Wij weten namelijk precies wat er wel en niet past en weten we het een keer niet, gaan we het natuurlijk voor je uittesten! Er zijn namelijk een aantal accessoires die essentieel zijn bij het gebruik van de kamado BBQ, maar er zijn nog meer accessoires die “nice to have” zijn. Ze maken de barbecue ervaring in ieder geval nog leuker! Twijfel je nog steeds? Kom dan langs in onze Fire Station!

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Geef bijvoorbeeld voor de verjaardag van een barbecueër één van onze leuke accessoires! Weet je niet wat je moet bestellen? Kies dan voor één van onze cadeaubonnen. Kom je liever langs in plaats van online bestellen, kom dan naar onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel (regio Tilburg). We zien je graag verschijnen.

Aan de slag met je accessoires!

Wanneer je diverse accessoires voor de kamado tot je beschikking hebt kun je er natuurlijk lekker mee gaan werken en heerlijke gerechten gaan bereiden. Je kunt zo ontzettend veel gerechten bereiden op de kamado dat we goed begrijpen dat het lastig is om keuzes te maken. Om flink wat inspiratie op te kunnen doen is het een goed idee om eens op onze receptenpagina te kijken. Hierop vind je tal van recepten die je allemaal op je kamado kunt bereiden. Van voor- tot nagerechten en van vlees- tot vegetarische gerechten. Kijk maar eens rond en leef je zelf helemaal uit op je kamado. Heb je een gerecht van onze receptenpagina bereid? Laat het ons dan gerust weten via mail of social media, vinden we altijd leuk!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.