Skip to content
Big Green Egg Large

Kamado accessoires

Heel veel kamado accessoires van de beste kwaliteit!

Ben je op zoek naar kamado accessoires van de beste kwaliteit? Dan ben je aan het juiste adres bij Kamado Express! Bij ons kun je terecht voor alle essentiële kamado BBQ accessoires maar ook voor leuke cadeaus of wannahaves. Je kunt kiezen uit een selectie van universele accessoires, gietijzeren accessoires en pizza accessoires. Omdat we dé grote A-merken verkopen hebben we alle originele accessoires van de volgende merken Big Green Egg, Monolith, Kamado Joe, Grill Guru, YAKINIKU en The Bastard. Twijfel je of het accessoire wel past? Stel je vraag via de chat, mail of bel ons!

Resultaat 1–21 van de 491 resultaten wordt getoond


Kamado accessoires kopen?

Vertel een barbecueliefhebber nooit dat hij voldoende kamado BBQ accessoires heeft, want dat komt natuurlijk nooit voor! Er is zoveel keuze uit de accessoires. Met ieder accessoires kun je weer andere gerechten bereiden en wat is nu lekkerder dan allemaal verschillende gerechten bereiden en uittesten! Je kunt namelijk zoveel experimenteren met de kamado barbecue als je wilt. Er is bij Kamado Express in ieder geval voldoende keuze in kamado accessoires!

Twijfel je of een bepaalde kamado BBQ accessoire op je kamado past? Vraag het even bij ons na. Wij weten namelijk precies wat er wel en niet past en weten we het een keer niet, gaan we het natuurlijk voor je uittesten! Er zijn namelijk een aantal accessoires die essentieel zijn bij het gebruik van de kamado BBQ, maar er zijn nog meer accessoires die “nice to have” zijn. Ze maken de barbecue ervaring in ieder geval nog leuker! Twijfel je nog steeds? Kom dan langs in onze Fire Station!

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Geef bijvoorbeeld voor de verjaardag van een barbecueër één van onze leuke accessoires! Weet je niet wat je moet bestellen? Kies dan voor één van onze cadeaubonnen. Kom je liever langs in plaats van online bestellen, kom dan naar onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel (regio Tilburg). We zien je graag verschijnen.

Aan de slag met je accessoires!

Wanneer je diverse accessoires voor de kamado tot je beschikking hebt kun je er natuurlijk lekker mee gaan werken en heerlijke gerechten gaan bereiden. Je kunt zo ontzettend veel gerechten bereiden op de kamado dat we goed begrijpen dat het lastig is om keuzes te maken. Om flink wat inspiratie op te kunnen doen is het een goed idee om eens op onze receptenpagina te kijken. Hierop vind je tal van recepten die je allemaal op je kamado kunt bereiden. Van voor- tot nagerechten en van vlees- tot vegetarische gerechten. Kijk maar eens rond en leef je zelf helemaal uit op je kamado. Heb je een gerecht van onze receptenpagina bereid? Laat het ons dan gerust weten via mail of social media, vinden we altijd leuk!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!