skip to Main Content
Bastard Large Accessoires

The Bastard Large accessoires

Originele Bastard Large accessoires passen perfect!

Zonder de juiste accessoires haal je niet het maximale uit je Bastard ervaring! Bestel ze online of kom eens naar onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel en kies daar je Bastard Large accessoires uit. Nog beter, vraag ze voor, je verjaardag! Geef je BBQ accessoires als cadeau en weet je niet precies wat je moet bestellen overweeg dan één van onze papieren of digitale cadeaubonnen?

Resultaat 1–15 van de 70 resultaten wordt getoond


The Bastard Large accessoires

Op deze pagina vind je alleen maar originele Bastard Large accessoires, ze passen dus werkelijk allemaal op je Bastard Large. Ook op andere merken maar dat kun je beter eerst even navragen bij ons. We zijn specialist dus we weten wat wel en niet past! Weten we het niet dan zoeken we het direct voor je uit.

Sommige accessoires zijn, in onze ogen, essentieel. Denk aan een goede borstel, handschoenen, een gietijzeren rooster en een lekbak. Andere Bastrard Large accessoires zijn “nice to have”, maar ze maken het leven wel een stuk leuker! Bestel je originele accessoires van deze pagina dan weet je zeker dat ze passen en van goede kwaliteit zijn. Twijfel je? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Aan de slag met je accessoires!

Wanneer je dan eindelijk de juiste accessoires voor je The Bastard Large in je arsenaal hebt kun je eindelijk aan de slag met het bereiden van de lekkerste gerechten op jouw prachtige zwarte kamado! Waarschijnlijk heb je zelf aan een groot aantal gerechten in gedachten die je snel wil gaan bereiden, maar wij kunnen ons ook goed voorstellen dat je na verloop van tijd wat inspiratie tekort komt. Daar hebben wij gelukkig een oplossing voor: onze receptenpagina! Hier vind je het hele jaar door de lekkerste recepten voor op de kamado. Of je nu op zoek bent naar een voorgerecht, hoofdgerecht of lekkere snack, je vindt hier van alles! Wekelijks komen er nieuwe recepten van echte pitmasters bij op deze pagina, houd hem dus goed in de gaten!

The Fire Station

Vind je het lastig om te bepalen welke accessoires je nodig hebt of dat de accessoires die je graag wilt wel op je kamado passen? Je kunt natuurlijk ook een keer langskomen in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier kijkt iedere BBQ liefhebber zijn ogen uit! Uiteraard kun je de accessoires die je graag wil hier in het echt bekijken en zal je advies krijgen van een echte pitmaster.

Zoeken