skip to Main Content
Bastard Compact

Bastard Compact

The Bastard Compact, het perfecte BBQ maatje. Thuis of op reis!

Wat een topper is The Bastard Compact toch! Groot genoeg voor een kleine beercan chicken of een sappige steak. Klein en handzaam genoeg om hem te kunnen verplaatsen! Met de komst van deze compacte kamado is het gat tussen de small en de medium opgevuld! Hij is nog net draagbaar en dus ook geschikt voor in je camper, boot of de camping.

Met een diameter van 39 cm en een grillrooster van 33 cm is hij perfect voor BBQ-en met ca. 3 tot 4 personen.

The Bastard Compact, de perfecte compacte kamado BBQ. Thuis of onderweg!

Deze Bastard Compact is de ideale kamado voor 2 volwassenen of eenklein gezin, hij is klein maar groot genoeg voor 3 tot 4 personen! Daarnaast hij is betaalbaar en van de beste kwaliteit zoals je gewend bent van The Bastard en van Kamado Express. Op deze compacte kamado kun eigenlijk alles bereiden wat ook op de The Bastard medium of large kan, alleen dan alles in het klein. Groot voordeel van deze compacte kamado is de mogelijkheid om hem relatief gemakkelijk op te tillen (licht is hij niet met zijn 45 kg). Meenemen is daardoor geen groot probleem meer!

Gemaakt van de beste kwaliteit keramiek

The Bastard Compact is gemaakt van industrieel keramiek genaamd cordieriet en is nagenoeg onverwoestbaar…een temperatuur van 350 graden kan hij gemakkelijk aan! Het stevige metalen onderstel met 2 houten handvatten wordt standaard meegeleverd.

Met The Bastard kun je:

  • Grillen & searen
  • Warm & koud roken
  • Low & slow
  • Pizza’s bakken

Verkrijgbaar in 4 maten:

Zoeken
Close search
Winkelwagen