skip to Main Content
Kamado Joe

Kamado Joe aanbieding!

Stel je set zelf samen met de Kamado Express Konfigurator!

Dé pagina om zelf je Kamado Joe aanbieding samen te stellen! De kamado’s van het Amerikaanse Kamado Joe zijn op het moment erg populair. Hoe komt dat eigenlijk? Het doel van Kamado Joe was om de beste kamado barbecue ter wereld. Of ze dat gelukt is? Ervaar het zelf! In onze ogen zijn ze een heel eind gekomen. We hebben uitsluitend topmerken in huis en daar hoort dit merk zeker bij. We zijn niet voor niets de grootste, 100% kamado specialist van Nederland.

We innoveren, net als Kamado Joe, continue. Daarom zijn we de 1e webshop in Nederland waar je zelf, met behulp van de Kamado Express Konfigurator, zelf je startklare set kunt samenstellen!

Kamado Joe bij Kamado Express

Kamado Express is een bedrijf met verstand van zaken, waar ervaren BBQ-ers werken en dat een fysieke winkel met experience tuin heeft. In deze experience tuin worden regelmatig workshops gegeven waar we werken op onze A-merk kamado’s. Binnenkort gaan wij hier ook Kamado Joe aan toevoegen. Twijfel je nog of je een kamado wil aanschaffen of niet? Kom dan een van onze workshops volgen. Maak kennis met de kamado BBQ en overtuig jezelf!

Kamado Joe Classic aanbieding

De Kamado Joe Classic is het populairste en meest verkochte model van Kamado Joe. Deze BBQ is groot genoeg om hele maaltijden op te bereiden. Maak gebruik van Kamado Joe’s gepatenteerde Divide & Conquer systeem, ook wel flexibel kooksysteem genoemd, en pas in combinatie met halve maan accessoires verschillende technieken op hetzelfde moment toe. Profiteer van fantastische Kamado Joe Classic aanbiedingen voor de Kamado Joe Classic I, Kamado Joe Classic II en Kamado Joe Classic III bij Kamado Express! 

Kamado Joe Classic II aanbieding

Het tweede model uit de classic serie is momenteel het meest gevorderde model op de markt! Deze kamado is gemaakt volgens dezelfde hoge maatstaven als alle andere modellen maar heeft ook veel nieuwe details. Met de nieuwe AMP firebox van de Kamado Joe Classic 2 is breuk uitgesloten doordat de firebox ruimte heeft om uit te zetten. Voor diverse Kamado Joe Classic 2 aanbiedingen zit je bij Kamado Express goed!

Let op! We geven je nog wat extra!

Stel je zelf een set samen en maakt je dus zelf je Kamado Joe aanbieding dan ontvang ook GRATIS workshoptegoed á € 49,00.

Wat doe ik als ik nog twijfel?

Twijfel je nog over de aanschaf van een keramische BBQ? Volg dan één van onze workshops en overtuig jezelf door er eerst mee te werken. We werken op al onze A-merken dus je kunt de verschillen goed ervaren. Er is veel ruimte om vragen te stellen aan onze pitmasters.

Schaf je na de workshop bij ons (Kamado Express / The Fire Station) een keramische BBQ aan dan ontvang je het bedrag van de workshop deels retour. Lees er hier meer over.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!