skip to Main Content
Kamado Joe

Kamado Joe aanbieding!

Kies jij één voor van de meest innovatieve kamado’s ter wereld?

Levenslange garantie, innovatieve features en toffe accessoires!  Ga voor een Kamado Joe aanbieding bij Kamado Express: de grootste kamado specialist van Nederland en België. We zijn Kamado Joe GOLD dealer en leveren supersnel uit eigen voorraad met een hoge mate van service. Bekijk onze reviews eens.

Kamado Joe bij Kamado Express

Kamado Express is een bedrijf met verstand van zaken, waar ervaren BBQ-ers werken en dat een fysieke winkel met experience tuin heeft. In deze experience tuin worden regelmatig workshops gegeven waar we werken op onze A-merk kamado’s, waaronder de Kamado Joe. Twijfel je nog of je een kamado wil aanschaffen of niet? Kom dan een van onze workshops volgen. Maak kennis met de kamado BBQ en overtuig jezelf!

Kamado Joe Classic aanbieding

De Kamado Joe Classic is het populairste en meest verkochte model van Kamado Joe. Deze BBQ is groot genoeg om hele maaltijden op te bereiden. Maak gebruik van Kamado Joe’s gepatenteerde Divide & Conquer systeem, ook wel flexibel kooksysteem genoemd, en pas in combinatie met halve maan accessoires verschillende technieken op hetzelfde moment toe. Profiteer van fantastische Kamado Joe Classic aanbiedingen voor de Kamado Joe Classic I, Kamado Joe Classic II en Kamado Joe Classic 3 bij Kamado Express! 

Kamado Joe Classic 2 aanbieding

Het tweede model uit de classic serie is momenteel het meest gevorderde model op de markt! Deze kamado is gemaakt volgens dezelfde hoge maatstaven als alle andere modellen maar heeft ook veel nieuwe details. Met de nieuwe AMP firebox van de Kamado Joe Classic 2 is breuk uitgesloten doordat de firebox ruimte heeft om uit te zetten. Voor diverse Kamado Joe Classic 2 aanbiedingen zit je bij Kamado Express goed!

Wat doe ik als ik nog twijfel?

Twijfel je nog over de aanschaf van een keramische BBQ? Volg dan één van onze workshops en overtuig jezelf door er eerst mee te werken. We werken op al onze A-merken dus je kunt de verschillen goed ervaren. Er is veel ruimte om vragen te stellen aan onze pitmasters.

Zoeken