skip to Main Content
BBQ Messen

BBQ Messen

De beste BBQ messen vind je bij Kamado Express!

Een goed mes is onmisbaar in iedere BBQ keuken. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je jouw perfecte gegaarde stuk vlees nog verpest door het verkeerde mes te gebruiken. Kies daarom voor de juiste BBQ messen! Bij Kamado Express heb je de keuze uit verschillende soorten messen. Deze zijn niet alleen vlijmscherp, maar zijn ook nog eens echte eye-catchers in iedere keuken. Bekijk hieronder onze stijlvolle selectie van de beste BBQ messen!

Resultaat 1–15 van de 57 resultaten wordt getoond


Forged messen

De unieke messenseries van Forged staan voor vakmanschap en ambacht. Bij Kamado Express vind je 6 verschillende messenseries: Brute, Intense, Olive, Sebra, VG10 en Katai. Iedere serie heeft zijn eigen unieke uitstraling en kenmerken. Naast dat de Forged messen een ongekende hardheid hebben, vlijmscherp zijn en uiterst functioneel, hebben ze ook nog een prachtig design. Forged messen zijn stoer, hand-gesmeerd, uniek en van topkwaliteit! Dit zijn messen waar je trots op kunt zijn! Deze messen leg je ook niet in een keukenla, nee deze wil je aan iedereen laten zien! Met een magnetisch messenblok of een magnetische messenplank van Forged geef je jouw BBQ messen altijd een mooie plek in de keuken, een plek die ze verdienen!

Japanse messen

Wanneer je op zoek gaat naar een BBQ mes, is het een goed idee om te kijken of het een mes van Japans of Europees staal is. Japanse messen zijn namelijk meestal harder en dunner. Dit zorgt ervoor dat een Japans mes een stuk minder weerstand geeft wanneer je er mee snijdt. Bij Kamado Express vind je de allermooiste Japanse messen! Deze hebben altijd een hardheid tussen de 58 en 66 Rockwell en een prachtige, Aziatische uitstraling.

Kamado Recepten

Wanneer je prachtige BBQ messen tot je beschikking hebt dan wil je deze natuurlijk wel zo snel mogelijk gaan gebruiken. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je wat inspiratie tekort komt voor je recepten. Uiteraard helpen we je daar graag bij! Neem daarvoor eens een kijkje op onze receptenpagina. Hier staan allerlei overheerlijke recepten die je op de kamado, of OFYR, kan bereiden. Wanneer je dit jouw heerlijke stuk vlees bereid hebt kun je deze vervolgens perfect snijden met je mooie BBQ mes. Je begint al een echte pitmaster te worden!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.