skip to Main Content
OFYR aanbieding

OFYR aanbieding!

Begin meteen goed met het juiste startpakket

Het Nederlandse merk OFYR staat bekend om zijn unieke design en veelzijdigheid in barbecue technieken. Waar BBQ’en vaak neerkomt op de pitmaster zelf, kun je rondom een OFYR gezamenlijk bereiden. Om de ervaring nog mooier te maken, hebben we een mooie OFYR actie ontwikkeld met korting op startpakketten.

Hiermee kun je optimaal starten met grillen!

Toont alle 15 resultaten

OFYR aanbieding bij Kamado Express

Deze prachtige vuurtafels van OFYR zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook echt een unieke buitenkook ervaring. Inmiddels een welbekend merk in de BBQ wereld dat staat voor kwaliteit. Een OFYR aanbieding met hoge kortingen zul je daarom niet snel tegenkomen. Daar heeft Kamado Express wat op bedacht! Niet zomaar een korting, maar een OFYR actie waarmee je sowieso je grill kennis gaat vergroten. Door de OFYR vuurschaal uit te breiden met diverse accessoires zoals een grill of skewer set, kun je namelijk veel meer grill technieken toepassen dan het bakken op de plaat. Door te spelen met de afstand tussen het vuur en de ring kun je met verschillende temperaturen werken en hele mooie gerechten creëren. Onze OFYR aanbieding bestaat uit een aantal startpakketten waarmee je de OFYR ervaring nog mooier maakt. Welk pakket het beste bij je past, is natuurlijk aan jou!

Kom langs bij The Fire Station

Wil je graag het assortiment van OFYR in het echt bekijken of wat meer deskundig advies? Kom dan langs bij The Fire Station, onze winkel en tevens Experience Center waar we je graag meer vertellen over dit mooie merk. We hebben diverse vuurtafels staan en ook de accessoires uit deze OFYR aanbieding staan op je te wachten. Vertel ons je wensen en wat je verwacht van je OFYR en we bepalen samen welke OFYR aanbieding het beste past bij jou.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.