Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Snijd de venkel in dunne plakken en meng ze samen met de groene asperges, 2 eetlepels olijfolie, peper en zout.
Steek de kamado aan en zorg voor een directe hitte van ongeveer 200 graden.
Grill de venkel en de groene asperges voor ongeveer 10 minuten. Als ze lekker gegrild en gaar zijn mogen ze van de kamado af.
Meng de harissa met 1 eetlepel olijfolie en smeer hiermee de Griekse pitabroodjes in.
Grill de dichte Griekse pitabroodjes om en om op je BBQ totdat er lekkere grillstrepen op komen en ze gaar zijn.
Grill nu de hamburgers op je hete rooster van je BBQ om en om ongeveer 8 – 10 minuten gaar. Houd je deksel dicht, zodat er geen vlammen ontstaan.
Kruimel en verdeel de feta en de zathar specerijen over de hamburgers en laat ze nog even 3 minuten liggen op de BBQ met de deksel dicht.
Snijd ondertussen de Griekse pitabroodjes open en verdeel de hummus en de gegrilde groenten over het broodje. Leg hierop de hamburger en strooi er wat vers gesneden munt overheen.
Eet smakelijk!
Ingrediënten: