skip to Main Content
Best Charcoal Houtskool

Best Charcoal Houtskool

Wanneer je lekker aan de slag wilt gaan met gerechten bereiden op je kamado, is het natuurlijk van groot belang dat je brandstof goed is. Veel mensen denken nog altijd dat men ook prima briketten kan gebruiken op de kamado, maar dat is absoluut uit den boze! Je wilt namelijk je kamado optimaal gebruiken en dat kan enkel met brandstof die de juiste vorm heeft, geen smaak afgeeft, gemakkelijker te reguleren is en geen vulmiddel bevat. Daarom heb je houtskool van hoge (restaurant) kwaliteit nodig. Daarvoor weet je dat je met Best Charcoal Houtskool altijd goed zit! Bij Kamado Express vind je verschillende soorten houtskool van dit merk.

Toont alle 10 resultaten


Verschillende soorten Best Charcoal Houtskool

Wil je graag verschillende soorten houtskool uitproberen? Dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! Wij bieden namelijk verschillende soorten houtskool van dit merk aan. Iedere soort heeft zijn eigen specialiteit. Bijvoorbeeld de populaire Birch & Oak houtskool. In deze houtskool zit een blend van Berken en Eikenhout van restaurant kwaliteit. De grote blokken houtskool zorgen ervoor dat je een erg goede luchtstroom door je kamado hebt. Ideaal voor low & slow sessies maar ook erg geschikt voor de kortere grillsessies.

Ben je echt van het lange low & slow werk? Dan is de Best Charcoal Quebrancho Blanco uitermate geschikt voor jou. Deze houtskool bevat 100% Quebracho Blanco (witte eik). Dit is één van de hardste houtsoorten van de wereld, de extreme dichtheid van deze houtskool geeft dan ook urenlang plezier! Weet je niet precies welke houtskoolsoort het best bij jou en jouw bereidingen past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Houtskool Express

Wil je nooit meer hoeven sjouwen met zakken houtskool en altijd jouw favoriete houtskool in huis hebben? Sluit dan een houtskool abonnement af van Houtskool Express. Met zo’n abonnement wordt er elke 2 maanden de juiste hoeveelheid houtskool netjes bij je afgeleverd. Het enige wat je hoeft te doen is één of meerdere A-merken houtskool te kiezen die je wilt ontvangen, aangeven hoeveel zakken houtskool je per 2 maanden wilt ontvangen, je abonnement afsluiten en vervolgens worden je zakken houtskool bij je afgeleverd aan de deur of (wanneer gewenst) bij een afhaalpunt. Uiteraard kun je hier ook kiezen voor Best Charcoal houtskool. Met een Houtskool Express abonnement weet je zeker dat je altijd genoeg houtskool in huis hebt!

Kamado Musthaves

Natuurlijk is de juiste houtskool ontzettend belangrijk wanneer je gaat werken op de kamado. Sterker nog, het is onmisbaar. Bij Kamado Express noemen we dit een Kamado Musthave. Dit zijn accessoires die je absoluut moet hebben om op de juiste manier met de kamado te kunnen werken. Naast houtskool zijn dit er uiteraard nog meer. Denk bijvoorbeeld aan hittebestendige handschoenen of een goede BBQ borstel. En zo zijn er nog veel meer accessoires die wij Kamado Musthaves noemen. Al deze accessoires vind je terug in dit blogartikel.

Zoeken