skip to Main Content
Best Charcoal Houtskool

Best Charcoal houtskool, de beste kamado houtskool

De juiste houtskool in je kamado is van groot belang! Ga niet voor goedkope, inferieure kwaliteit. Het is sneller op, geeft smaak af en per saldo ben je duurder uit. Kies daarom voor restaurant kwaliteit houtskool van BestCharcoal! Dit is echt een topmerk, perfect geschikt voor de kamado.

De voordelen van Best Charcoal:

  • je kamado laat zich goed reguleren en brandt altijd optimaal.
  • de lump heeft precies de juiste grootte (mooie mix).
  • het geeft geen smaak af. Dat doen we namelijk met rookhout!
  • keuze uit verschillende houtsoorten, allen puur en zuiver.

Kies dus altijd voor houtskool van de hoogste (restaurant) kwaliteit. Je doet jezelf echt een plezier en met Best Charcoal houtskool zit je altijd goed!

Toont alle 9 resultaten


Verschillende soorten Best Charcoal houtskool

Wil je graag verschillende soorten houtskool uitproberen? Dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! Wij bieden namelijk verschillende soorten houtskool van dit merk aan. Iedere soort heeft zijn eigen specialiteit. Bijvoorbeeld de populaire Birch & Oak houtskool. In deze houtskool zit een blend van Berk en Eikenhout van restaurant kwaliteit. De grote lumps houtskool zorgen ervoor dat je een erg goede luchtstroom door je kamado hebt. Ideaal voor low & slow sessies maar ook erg geschikt voor de hot ‘n fast grillsessies.

Ben je echt van het lange low & slow werk? Dan is de Best Charcoal Quebracho Blanco uitermate geschikt voor jou. Deze houtskool bevat 100% Quebracho Blanco. Dit is een harde houtsoort met een hoge dichtheid. Deze houtskool geeft dan ook urenlang BBQ plezier!

Weet je niet precies welke houtskoolsoort het best bij jou en jouw bereidingen past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Houtskool Express, houtskool abonnement. Nooit meer sjouwen!

Wil je nooit meer hoeven sjouwen met zakken houtskool en altijd jouw favoriete houtskool in huis hebben? Sluit dan een houtskool abonnement af bij Houtskool Express. Met zo’n abonnement wordt er elke 2 maanden de juiste hoeveelheid houtskool netjes bij je afgeleverd. Het enige wat je hoeft te doen is één of meerdere A-merken houtskool te kiezen die je wilt ontvangen, aangeven hoeveel zakken houtskool je per 2 maanden wilt ontvangen, je abonnement afsluiten en vervolgens worden je zakken houtskool bij je afgeleverd aan de deur of (wanneer gewenst) bij een afhaalpunt. Uiteraard kun je hier ook kiezen voor BestCharcoal houtskool.

Met een Houtskool Express abonnement weet je zeker dat je altijd genoeg houtskool in huis hebt!

De juiste houtskool en de juiste musthaves!

Natuurlijk is de juiste houtskool ontzettend belangrijk wanneer je gaat werken op de kamado. Sterker nog, het is onmisbaar. Bij Kamado Express noemen we dit een Kamado Musthave. Dit zijn accessoires die je absoluut moet hebben om op de juiste manier met de kamado te kunnen werken. Naast houtskool zijn dit er uiteraard nog meer. Denk bijvoorbeeld aan hittebestendige handschoenen of een goede BBQ borstel. En zo zijn er nog veel meer accessoires die wij Kamado Musthaves noemen. Al deze accessoires vind je terug in dit blogartikel.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.