skip to Main Content
Monolith Rotisserie

Monolith rotisserie

Monolith rotisserie, geniale aanvulling op je kamado

In het bezit zijn van een kamado van Monolith is natuurlijk geweldig. Maar je breidt je mogelijkheden op deze kamado nog met de Monolith rotisserie. Met dit veelzijdige accessoire kun je veel verschillende soorten vlees grillen boven je kamado. Hiermee creëer je het malste stuk vlees wat je maar kan bedenken. Voor de echte kamado freak is de Monolith spit dan ook echt een musthave.

  • Uniek: het Monolith spit draait op batterijen automatisch rond.
  • Uniek: je kunt op de Monolith Classic rotisserie ook 7 grote kebabspiesen simultaan laten draaien!
  • Optioneel: liever op stroom laten draaien? Er is een adapter verkrijgbaar.

Toont alle 6 resultaten


Voordelen van een Monolith spit

Wanneer je een Monolith kamado hebt wil je hier natuurlijk het maximale uithalen en de lekkerste gerechten bereiden. Met een rotisserie breidt je jouw mogelijkheden enorm uit. Maar wat zijn nou de voordelen van zo’n spit? Een groot voordeel is dat je vlees ontzettend mals wordt op een Monolith spit. Doordat het vlees ronddraait komen de vetten en sappen op andere gedeeltes van het vlees en dit zorgt voor die heerlijke sappigheid. Daarnaast gaart je vlees perfect gelijkmatig op een rotisserie doordat het vlees draaiend gebraden wordt. Ander bijkomend voordeel is dat je de rotisserie lekker zijn werk kan laten doen en je zelf niet continu je vlees hoeft om te draaien. Jij kan lekker achterover leunen en wachten totdat je kan gaan genieten van je heerlijk stuk mals vlees.

Vragen over de rotisserie

Zou je graag een rotisserie aan je barbecue accessoires toe willen voegen maar heb je hier eerst nog wat vragen over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al je vragen via telefoon, mail of chat. Wil je graag eerst een rotisserie in het echt bewonderen? Ook dat is geen enkel probleem. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze BBQ winkel The Fire Station. Hier zal ten allen tijden een BBQ specialist voor je klaar staan om je te helpen en te adviseren.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.