skip to Main Content
OFYR Hout

OFYR Hout

Het beste OFYR Hout!

Heb je een prachtige vuurtafel van OFYR in je tuin staan? Dan wil je natuurlijk het liefst urenlang lekker bakken op je OFYR. Hiervoor heb je natuurlijk wel het juiste hout nodig. Bij Kamado Express vind je het beste OFYR hout voor in jouw vuurtafel. Hiermee kun je gegarandeerd urenlang genieten en de lekkerste gerechten bereiden op je eigen OFYR.

Toont alle 2 resultaten


Sets OFYR hout

Wanneer je gaat werken op je OFYR kun je het beste gebruikmaken van oven gedroogd beukenhout. Dit beukenhout is een harde houtsoort die erg veel warmte afgeeft en een heerlijke geur verspreidt. Daarnaast branden deze blokken heel erg lang. Dit zorgt ervoor dat wanneer je klaar bent met het bakken op je OFYR, je nog voor een lange tijd je vuurtafel heerlijk als een soort kachel kan gebruiken in je tuin. Dat worden geweldige BBQ feestjes! Een netzak van dit beukenhout is verkrijgbaar per 1 zak of in een set van 2 zakken van 10kg.

OFYR Rookplankjes

Naast het juiste OFYR hout zijn er nog diverse andere producten die ervoor zorgen dat je het maximale uit je vuurtafel haalt. Denk bijvoorbeeld aan de OFYR rookplankjes. Deze rookplankjes staan niet alleen erg mooi ter decoratie in je buitenkeuken, maar zijn ook nog eens heel erg smaakvol. Deze rookplankjes zijn namelijk uitermate geschikt om bijvoorbeeld een heerlijke zalm op de rookplank te maken. De plankjes geven namelijk een heerlijke rooksmaak af aan het gerecht. Dat moet je echt eens proberen!

OFYR Accessoires

De verschillende OFYR vuurtafels zijn natuurlijk al een lust voor het oog, maar daarbij mogen bijpassende OFYR accessoires natuurlijk niet ontbreken. Hiermee haal je echt alles uit jouw OFYR! Alle accessoires zijn van hoge kwaliteit, praktisch én prachtig vormgegeven, exact zoals je mag verwachten van dit kwalitatieve merk. Denk bijvoorbeeld aan de OFYR Pizzaoven. Met dit geweldige accessoire maak je in een handomdraai de lekkerste pizza’s klaar boven je eigen vuurtafel! Daarnaast zijn er nog veel meer verschillende accessoires waarmee je jouw OFYR gerechten naar een hoger niveau zal tillen. Bekijk hier alle OFYR accessoires!

Kom eens kijken!

Wil je het OFYR hout, de accessoires en de prachtige vuurtafels graag een keer in het echt aanschouwen? Kom dan gerust een keer kijken in onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel! Hier laten we je graag alles van dit prachtige merk zien en geven je graag advies. Hier staat dan ook altijd een echte pitmaster voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via telefoon, mail of chat.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.