Skip to content
OFYR Hout

OFYR Hout

Het beste OFYR Hout!

Heb je een prachtige vuurtafel van OFYR in je tuin staan? Dan wil je natuurlijk het liefst urenlang lekker bakken op je OFYR. Hiervoor heb je natuurlijk wel het juiste hout nodig. Bij Kamado Express vind je het beste OFYR hout voor in jouw vuurtafel. Hiermee kun je gegarandeerd urenlang genieten en de lekkerste gerechten bereiden op je eigen OFYR.

Toont alle 2 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Sets OFYR hout

Wanneer je gaat werken op je OFYR kun je het beste gebruikmaken van oven gedroogd beukenhout. Dit beukenhout is een harde houtsoort die erg veel warmte afgeeft en een heerlijke geur verspreidt. Daarnaast branden deze blokken heel erg lang. Dit zorgt ervoor dat wanneer je klaar bent met het bakken op je OFYR, je nog voor een lange tijd je vuurtafel heerlijk als een soort kachel kan gebruiken in je tuin. Dat worden geweldige BBQ feestjes! Een netzak van dit beukenhout is verkrijgbaar per 1 zak of in een set van 2 zakken van 10kg.

OFYR Rookplankjes

Naast het juiste OFYR hout zijn er nog diverse andere producten die ervoor zorgen dat je het maximale uit je vuurtafel haalt. Denk bijvoorbeeld aan de OFYR rookplankjes. Deze rookplankjes staan niet alleen erg mooi ter decoratie in je buitenkeuken, maar zijn ook nog eens heel erg smaakvol. Deze rookplankjes zijn namelijk uitermate geschikt om bijvoorbeeld een heerlijke zalm op de rookplank te maken. De plankjes geven namelijk een heerlijke rooksmaak af aan het gerecht. Dat moet je echt eens proberen!

OFYR Accessoires

De verschillende OFYR vuurtafels zijn natuurlijk al een lust voor het oog, maar daarbij mogen bijpassende OFYR accessoires natuurlijk niet ontbreken. Hiermee haal je echt alles uit jouw OFYR! Alle accessoires zijn van hoge kwaliteit, praktisch én prachtig vormgegeven, exact zoals je mag verwachten van dit kwalitatieve merk. Denk bijvoorbeeld aan de OFYR Pizzaoven. Met dit geweldige accessoire maak je in een handomdraai de lekkerste pizza’s klaar boven je eigen vuurtafel! Daarnaast zijn er nog veel meer verschillende accessoires waarmee je jouw OFYR gerechten naar een hoger niveau zal tillen. Bekijk hier alle OFYR accessoires!

Kom eens kijken!

Wil je het OFYR hout, de accessoires en de prachtige vuurtafels graag een keer in het echt aanschouwen? Kom dan gerust een keer kijken in onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel! Hier laten we je graag alles van dit prachtige merk zien en geven je graag advies. Hier staat dan ook altijd een echte pitmaster voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via telefoon, mail of chat.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast