Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Een snel, maar heerlijk dessert!
Ben jij ook zo gek op barbecueën, maar heb je het gevoel dat je de kamado na september op moet bergen? Denk dan eens aan een winterbarbecue! Ideaal om de feestdagen een uniek gevoel te geven! Speciaal voor deze dagen hebben we deze winterreceptenreeks in het leven geroepen. Deze week een super easy dessert om je vingers bij af te likken: een smores pan van de barbecue! Want zeg nou eerlijk, wat doet je nou meer denken aan gezellige winterdagen dan warme chocolademelk en geroosterde marshmallows?
Rijg de aardbeien en ananasstukjes aan de spiesen en serveer samen met de koekjes in een leuke schaal.
Verwarm de chocolade, melk en 200 gram van de marshmallows op laag vuur in de baking pan.
Zodra de ingrediënten gesmolten zijn en je deze glad kunt roeren, voeg je de rest van de marshmallows toe. Deze leg je in rondes bovenop het gesmolten gedeelte.
Daarna grill je het geheel nog even in 1-2 minuutjes zodat de marshmallows bovenop een mooi bruin korstje krijgen.
Zet de smores pan op tafel en dippen maar! Vergeet niet te combineren met de lekkere fruitspies!
Ingrediënten:
Benodigd: