Skip to content
spit accessoires

BBQ spit accessories

Haal het optimale uit je rotisserie met deze BBQ spit accessoires

Wanneer je een rotisserie aan je kamado accessoires hebt toegevoegd kun je aan de slag met het grillen van heerlijk mals vlees. Maar om optimaal van je spit gebruik te kunnen maken zijn er een aantal BBQ spit accessoires die het werken met de rotisserie nog leuker, gemakkelijker én lekkerder maken. Bij Kamado Expres hebben we verschillende spit accessoires. Sommige zijn specifiek voor een bepaald merk en andere accessoires zijn universeel.

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond


Verschillende spit accessoires

Bij Kamado Expres zijn verschillende BBQ spit accessoires verkrijgbaar om het optimale uit jouw rotisserie te halen. Denk bijvoorbeeld aan de LetzQ Spit as houder. Je draait het spit op deze plaat en je hebt direct twee handen vrij terwijl het spit rechtop blijft staan. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je het vlees er vanaf wil snijden. Of de Spit On Fire dubbele vork die er voor zorgt dat je 2 stukken vlees tegelijk op je rotisserie kan garen. Een ander pareltje onder de spit accessoires is de LetzQ Spit Basket. Hiermee kun je gemakkelijke kleinere stukken voedsel bereiden die normaal door het rooster zouden vallen zoals bijvoorbeeld frietjes of kleinere stukken groenten.

Contact

Ben je in het bezit van een rotisserie en twijfel je of één van deze BBQ spit accessoires bij jouw rotisserie past? Neem dan contact met ons. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden via telefoon, mail of chat. Wil je de spit accessoires een keer in het echt bekijken en voelen? Kom dan eens lang in onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat er altijd een specialist voor je klaar om je te adviseren en je te helpen met al je vragen.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!