skip to Main Content
spit accessoires

BBQ spit accessories

Haal het optimale uit je rotisserie met deze BBQ spit accessoires

Wanneer je een rotisserie aan je kamado accessoires hebt toegevoegd kun je aan de slag met het grillen van heerlijk mals vlees. Maar om optimaal van je spit gebruik te kunnen maken zijn er een aantal BBQ spit accessoires die het werken met de rotisserie nog leuker, gemakkelijker én lekkerder maken. Bij Kamado Expres hebben we verschillende spit accessoires. Sommige zijn specifiek voor een bepaald merk en andere accessoires zijn universeel.

Resultaat 1–15 van de 20 resultaten wordt getoond


Verschillende spit accessoires

Bij Kamado Expres zijn verschillende BBQ spit accessoires verkrijgbaar om het optimale uit jouw rotisserie te halen. Denk bijvoorbeeld aan de LetzQ Spit as houder. Je draait het spit op deze plaat en je hebt direct twee handen vrij terwijl het spit rechtop blijft staan. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je het vlees er vanaf wil snijden. Of de Spit On Fire dubbele vork die er voor zorgt dat je 2 stukken vlees tegelijk op je rotisserie kan garen. Een ander pareltje onder de spit accessoires is de LetzQ Spit Basket. Hiermee kun je gemakkelijke kleinere stukken voedsel bereiden die normaal door het rooster zouden vallen zoals bijvoorbeeld frietjes of kleinere stukken groenten.

Contact

Ben je in het bezit van een rotisserie en twijfel je of één van deze BBQ spit accessoires bij jouw rotisserie past? Neem dan contact met ons. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden via telefoon, mail of chat. Wil je de spit accessoires een keer in het echt bekijken en voelen? Kom dan eens lang in onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat er altijd een specialist voor je klaar om je te adviseren en je te helpen met al je vragen.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.