Skip to content

Ontdek de Konro Grill

Ruim assortiment, vele modellen. Bekijk de handgemaakte Japanse yakitori grills! 

Kies jij voor de unieke, originele Japanse konro grill? Handgemaakt in Japan van diatomeeënaarde. Zo ontworpen dan het de warmte extreem goed vasthoudt zonder dat de buitenkant heel heet wordt. Ook de roosters zijn zo gemaakt dat ze de hitte gelijkmatig doorlaten. Zo kun je effectief grillen zonder dat het snel verbrand. In een konro grill dien je te grillen met de meest bijzonder houtskoolsoort ter wereld: binchotan!

Naast de beste kwaliteit ter wereld hebben we ook Chinese modellen. Betaalbaarder, goed, mooi en ook leuk om mee te werken. Bekijk de gave video van onze partner Ralph de Kok aan de gang met onze Konro Grill. 

Resultaat 1–21 van de 27 resultaten wordt getoond

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Wat is er speciaal aan de Konro Grill?

De Konro werd ontwikkeld in de 18e eeuw. Het doel van deze roosters was om als verwarmingstoestellen te dienen. Echter zijn deze na verloop van tijd getransformeerd tot kooktoestellen. Op den duur ontdekten men dat deze grills ideaal waren voor het koken van Yakitori en andere etenswaren. De Konro is gemaakt van diatomeeënaarde, een materiaal met een natuurlijk vermogen om warmte te verspreiden en vast te houden. De Konro Grill is erg geschikt voor het bereiden van Yakitori (kipspiesjes). Dat doe je zonder het rooster. Je kunt er ook prima ander vlees of vis op bereiden zoals (Wagyu) ribeye steak, varkensvlees, garnalen of coquilles. Ook groente roosteren of andere vega maaltijden bereiden kan erg goed op deze Japanse grill!

De juiste houtskool voor je konro: Binchotan

Op de Yakitori grill gebruik je een speciaal soort houtskool, namelijk Binchotan houtskool. Dit is een traditionele Japanse houtskool gemaakt van Ubame Oak. Deze unieke houtskool wordt alleen geproduceerd in het zuidwesten van Japan. Binchotan wordt door de lokale bevolking in grote kleiovens met de hand gemaakt. Doordat ze het vocht langzaam uit het hout trekken is deze houtskool speciaal. Omdat Binchotan zo speciaal is, is het ook een duur product. Gebruik het daarom verstandig en spaarzaam. Doordat de houtskool de warmte goed vasthoudt en veel langer brandt dan andere soorten houtskool, heb je maar een kleine hoeveelheid nodig.

Konro grill kopen

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit prachtige product en wil je graag een Konro grill kopen? Dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! Wij verkopen de grill in drie maten: Small, Large en XL. Ook de unieke houtskool Binchotan is bij ons verkrijgbaar. Zou je je graag wat meer willen verdiepen in de Japanse grilltechnieken? Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel The Fire Station. Daar staat altijd een BBQ expert voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de Konro Grill of over andere BBQ producten.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast