skip to Main Content
BBQ thermometer

Big Green Egg Thermometer

Beheers je temperatuur met een Big Green Egg Thermometer

Wanneer je gaat werken op de kamado is een goede BBQ thermometer noodzakelijk. Waarom? Je wilt natuurlijk de lekkerste gerechten bereiden op je kamado en daarvoor is de kerntemperatuur van je vlees of vis van groot belang. Met een Big Green Egg Thermometer meet je tot op de graad nauwkeurig de kerntemperatuur van je ingrediënten en/of de binnentemperatuur van je kamado. Bekijk hieronder de verschillende thermometers van Big Green Egg en kijk welke voor jou het meest geschikt is.

Toont alle 8 resultaten


Big Green Egg Thermometer bij Kamado Express

Bij Kamado Express vind je verschillende thermometers van Big Green Egg. Zowel standaard thermometers als thermometers met probe. Een voorbeeld van zo’n standaard thermometer is de Quick-Read Digital Food Thermometer. Deze handige thermometer leest in een paar seconden tot 300 graden Celsius nauwkeurig de temperatuur. Deze thermometer schakelt zichzelf na 5 minuten uit om batterijen te sparen. Ben je op zoek naar een Big Green Egg thermometer met probe? Dan is bijvoorbeeld de Dual Probe Remote Thermometer erg geschikt. Deze draadloze thermometer geeft tot op de graad nauwkeurig de kerntemperatuur van je ingrediënten aan, maar ook de binnentemperatuur van je kamado. De Dual Probe werkt met 2 sondes en een ontvanger welke een signaal afgeeft zodra de gewenste temperatuur bereikt is. Je kunt tot wel 91 meter verwijderd zijn van je kamado en nog steeds het signaal ontvangen.

Naast deze twee thermometers zijn er nog diverse andere thermometers verkrijgbaar. Weet je niet goed welke thermometer jij het beste kan gebruiken? Vraag dan gerust om advies, we helpen je namelijk maar al te graag! Neem daarvoor contact met ons op via chat, mail of telefoon. Je kunt uiteraard ook altijd langskomen in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd iemand voor je klaar die je perfect kan helpen met de juiste keuze voor een thermometer.

Musthave accessoire!

Zoals al eerder vermeld is een goede BBQ thermometer noodzakelijk als je gaat werken met de kamado. Wij noemen dat ook wel BBQ musthaves. Naast een goede thermometer zijn er nog een aantal accessoires die iedere BBQ’er moet hebben om het optimale uit zijn kamado te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goede hittebestendige handschoenen of kwalitatief goede houtskool. Zo zijn er nog meer BBQ musthaves. Je leest ze allemaal in dit artikel. Hierin maken wij ook onderscheid tussen algemene musthaves en musthaves per kamado merk. Doe er dus je voordeel mee!

Zoeken