Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! tot 15% korting op heel veel kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗
BBQ thermometer

Big Green Egg Thermometer

Beheers je temperatuur met een Big Green Egg Thermometer

Wanneer je gaat werken op de kamado is een goede BBQ thermometer noodzakelijk. Waarom? Je wilt natuurlijk de lekkerste gerechten bereiden op je kamado en daarvoor is de kerntemperatuur van je vlees of vis van groot belang. Met een Big Green Egg Thermometer meet je tot op de graad nauwkeurig de kerntemperatuur van je ingrediënten en/of de binnentemperatuur van je kamado. Bekijk hieronder de verschillende thermometers van Big Green Egg en kijk welke voor jou het meest geschikt is.

Toont alle 8 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Big Green Egg Thermometer bij Kamado Express

Bij Kamado Express vind je verschillende thermometers van Big Green Egg. Zowel standaard thermometers als thermometers met probe. Een voorbeeld van zo’n standaard thermometer is de Quick-Read Digital Food Thermometer. Deze handige thermometer leest in een paar seconden tot 300 graden Celsius nauwkeurig de temperatuur. Deze thermometer schakelt zichzelf na 5 minuten uit om batterijen te sparen. Ben je op zoek naar een Big Green Egg thermometer met probe? Dan is bijvoorbeeld de Dual Probe Remote Thermometer erg geschikt. Deze draadloze thermometer geeft tot op de graad nauwkeurig de kerntemperatuur van je ingrediënten aan, maar ook de binnentemperatuur van je kamado. De Dual Probe werkt met 2 sondes en een ontvanger welke een signaal afgeeft zodra de gewenste temperatuur bereikt is. Je kunt tot wel 91 meter verwijderd zijn van je kamado en nog steeds het signaal ontvangen.

Naast deze twee thermometers zijn er nog diverse andere thermometers verkrijgbaar. Weet je niet goed welke thermometer jij het beste kan gebruiken? Vraag dan gerust om advies, we helpen je namelijk maar al te graag! Neem daarvoor contact met ons op via chat, mail of telefoon. Je kunt uiteraard ook altijd langskomen in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd iemand voor je klaar die je perfect kan helpen met de juiste keuze voor een thermometer.

Musthave accessoire!

Zoals al eerder vermeld is een goede BBQ thermometer noodzakelijk als je gaat werken met de kamado. Wij noemen dat ook wel BBQ musthaves. Naast een goede thermometer zijn er nog een aantal accessoires die iedere BBQ’er moet hebben om het optimale uit zijn kamado te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goede hittebestendige handschoenen of kwalitatief goede houtskool. Zo zijn er nog meer BBQ musthaves. Je leest ze allemaal in dit artikel. Hierin maken wij ook onderscheid tussen algemene musthaves en musthaves per kamado merk. Doe er dus je voordeel mee!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast