skip to Main Content
Kamado Joe spit

Kamado Joe spit

Het allereerste kamadospit ooit: Kamado Joe JOEtisserie!

Met een Kamado Joe kun je soiweso de lekkerste kamadogerechten bereiden. Maar op termijn wil je meer. Breidt daarom de mogelijkheden uit met een Kamado Joe JOEtisserie. Dit is één van de tofste kamadoaccessoires op de markt. De Kamado Joe JOEtisserie was de eerste spit voor de kamado ooit. In tegenstelling tot universele rotisseries is dit spit gemaakt van aluminium.

Er zijn 2 maten van dit Kamado Joe spit verkrijgbaar: De JOEtisserie Classic en de JOEtisserie Big Joe.

Toont alle 3 resultaten


Voordelen van de Kamado Joe JOEtisserie

Wanneer je een JOEtisserie voor je Classic 1,2 of 3 hebt kun je lekker achterover leunen terwijl het vlees rustig ronddraait in je kamado. Doordat de Kamado Joe spit continue ronddraait komen de sappen op een ander gedeelte van het vlees terecht en behoud het vlees zijn malsheid. Door de gelijkmatige garing kan het vlees onmogelijk verbranden en krijg het een heerlijke grillsmaak. Dankzij de wigvorm van de JOEtisserie kun je de deksel goed sluiten en blijft de warmte in je kamado.

Er zijn veel verschillende rotisserieën, wat zijn de verschillen?

Zou je graag een rotisserie willen maar ben je niet in het bezit van een Kamado Joe maar van een andere kamado? Bekijk dan eens dit blogartikel. Hierin vergelijken wij al onze verschillende rotisserieën. Hier zitten ook universele rotisserie merken bij, dus ongetwijfeld dat de juiste er voor jou tussen zit. Twijfel je toch nog of op jouw kamado een rotisserie past? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op via telefoon, mail of chat. Wij helpen je graag!

Bekijk ze in de winkel

Wil je liever de rotisserie eerst in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een kamado professional voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je van een gedegen advies te voorzien.

Zoeken