skip to Main Content

ROOSTR buitenkeuken

Genieten van buitenkoken? Dat doe je met een kamado al wekelijks maar voeg daar een Roostr buitenkeuken aan toe en het wordt genieten 2.0!

Een veelvoorkomend probleem tijdens het buiten koken is een gebrek aan werk- en opslag ruimte. Dat kan beter dachten ze bij Roostr. Op die manier ontstond het Rubix modulaire buitenkeukensysteem. Met deze buitenkeuken breng je jouw favoriete kooktechnieken naar je eigen tuin. Je kunt beginnen met 1 module en deze later eenvoudig uitbreiden. Door meerdere modules te combineren breid je je werkruimte uit. Zo creëer je gemakkelijk jouw eigen perfecte buitenkeuken.

Maak een afspraak Lees meer over Roostr

Roostr buitenkeuken
Roostr buitenkeuken
Roostr buitenkeuken
Roostr buitenkeuken
Roostr buitenkeuken
Roostr buitenkeuken

Bekijk alle beoordelingen

Kom ROOSTR bekijken!

Bezoek BBQ shop & Experience The Fire Station in Kaatsheuvel en bekijk daar de Roostr. In ons BBQ experience tuin hebben we een grote opstelling van de ROOSTR buitenkeuken staan. Hier kunnen we je alle mogelijkhedne laten zien. Maak een afspraak dan hebben we maximaal de tijd voor je. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het beter om je goed te laten adviseren zodat het de Roostr buitenkeuken wordt die past bij jouw wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diverse elementen van de Roostr buitenkeuken

De Rubix keukenframes van Roostr zijn gemaakt van een combinatie van roestvast en verzinkt staal.

Het in hoogte verstelbare frame is afgewerkt met een twee laags poadercoating. Een Roostr buitenkeuken is in 2 modules verkrijgbaar: de Rubix Single (76x75x90-94cm) en de Rubix Duo (148x75x90-94cm). Met deze blokkensysteem kun je makkelijk bouwen en evt. later uitbreiden. Je kunt bijvoorbeeld 1 single combineren met 1 duo frame. Hiermee creëer je gemakkelijk extra werkruimte.

Een Roostr is altijd stabiel en op juiste hoogte. Of je nu kiest voor pootjes of wielen. Er is keuze uit verschillende werkbladen. Een houten werkblad, een blad van roestvast staal of een werkblad van het mooie Dekton? Deze laatste is een keiharde keramische plaat die in vele kleuren beschikbaar is. Kijk daarbij wat je van het werkblad verwacht en welke uitstraling het beste bij jouw Roostr kamado buitenkeuken past.

Roostr buitenkeuken

Laat je kamado stralen!

Met een Roostr buitenkeuken geef je jouw kamado de beste plek die hij zich maar kan wensen. Alle A-merk kamado’s kunnen worden ingebouwd. Precies de merken die wij leveren: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard. In deze buitenkeuken staat jouw kamado niet alleen supermooi maar ook altijd waterpas en stabiel.

Kamado accessoires en je ROOSTR.

Deze buitenkeuken is echt doordacht en zorgt ervoor dat je al je kamado-accessoires bij de hand hebt en ze gemakkelijk op kunt slaan.

  • De metalen planken zijn voorzien van dik vilt waarop je je accessoires kunt leggen zonder dat ze krassen op je keuken;
  • Onderin ligt een stalen raster, hierop kun je je accessoires leggen als deze nog heet zijn;
  • Aan de voorzijde zit een rail met haakjes waaraan je tangen en andere tools kunt hangen;
  • Aan de zijkant hangen kunststof GastroNorm bakken perfect voor kleine accessoires, rubs en verse producten. Rechtstreeks vanuit de koelkast zo bij de hand.

Je moet de Roostr echt “in het echt” zien!

Deze buitenkeuken moet je in het echt zien. Dat kan bij ons! Kom eens langs bij onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een professional voor je klaar die je alle ins and outs van een Roostr buitenkeuken laat zien. Wil je liever je vraag online stellen?

Weet je al een beetje wat je wilt? Dan kun ook een offerte opvragen via de telefoon, mail of chat!

Roostr buitenkeuken

Heb je een vraag aan ons?

Wij staan voor je klaar!

Kamado Express is 365 dagen per jaar kamado specialist!
We helpen je graag telefonisch, via de chat of per mail.

Stel ons een vraag

Bekijk onze servicepagina voor veel gestelde vragen

Je vraag in onze winkel stellen?

Bezoek onze hele toffe BBQ shop: The Fire Station in Kaatsheuvel. Echt een bezoekje waard! Alles op voorraad, heel veel buitenkeukens en de tofste kamado workshops!

The Fire Station
Anton Pieckplein 117a
5171CV Kaatsheuvel
0416-235032

Zoeken