Skip to content
Bastard rotisserie

Bastard rotisserie

The Bastard rotisserie en pizzaoven in één!

De Bastard rotisserie is een bijzondere rotisserie. Deze rotisserie is namelijk gecombineerd met een pizzaoven. Zo kun je niet alleen het lekkerste gegrilde vlees bereiden met de Bastard spit maar tegelijkertijd een overheerlijke pizza bereiden. Met de Bastard rotisserie kun je verschillende soorten vlees perfect grillen. Denk bijvoorbeeld aan kip, kalkoen, varkensvlees, rundvlees en lamsvlees. Met de Bastard spit zorg je ervoor dat je altijd het malste vlees kan opdienen.

Toont alle 5 resultaten


Voordelen van een Bastard spit

Voor perfecte grillsessies van verschillende soorten vlees is een Bastard rotisserie uitermate geschikt. Doordat het vlees geleidelijk boven het vuur roteert, vallen de vetten en sappen op andere gedeeltes van het vlees. Hierdoor behoud het vlees zijn sappigheid. Daarnaast creëert de Bastard spit met zijn roterende beweging ervoor dat het vlees perfect geleidelijk gegaard wordt en dat het niet verbrand. Bijkomend voordeel is dat je niet zelf je vlees hoeft om te draaien. Dat doet de motor van de rotisserie voor je. Daarnaast is het met de Bastard Pizza Rotisserie mogelijk om tegelijkertijd de lekkerste pizza’s te bereiden.

Verschillende rotisserieën

Wil je graag een rotisserie toevoegen aan jouw kamado accessoires maar ben je niet in het bezit van een The Bastard Large? Niet getreurd, er zijn nog genoeg andere rotisserie merken. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit blogartikel. Hierop vergelijken wij al onze rotisserie merken en kun je zien op welke kamado merken ze allemaal te gebruiken zijn. Heb je na het lezen van dit artikel nog een vraag over de Bastard rotisserie of over een ander product? Stel deze dan gerust via chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag met al je vragen!

Bekijk de video van de The Bastard rotisserie en pizzaoven in één!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!