skip to Main Content
Bastard rotisserie

Bastard rotisserie

The Bastard rotisserie en pizzaoven in één!

De Bastard rotisserie is een bijzondere rotisserie. Deze rotisserie is namelijk gecombineerd met een pizzaoven. Zo kun je niet alleen het lekkerste gegrilde vlees bereiden met de Bastard spit maar tegelijkertijd een overheerlijke pizza bereiden. Met de Bastard rotisserie kun je verschillende soorten vlees perfect grillen. Denk bijvoorbeeld aan kip, kalkoen, varkensvlees, rundvlees en lamsvlees. Met de Bastard spit zorg je ervoor dat je altijd het malste vlees kan opdienen.

Toont alle 5 resultaten


Voordelen van een Bastard spit

Voor perfecte grillsessies van verschillende soorten vlees is een Bastard rotisserie uitermate geschikt. Doordat het vlees geleidelijk boven het vuur roteert, vallen de vetten en sappen op andere gedeeltes van het vlees. Hierdoor behoud het vlees zijn sappigheid. Daarnaast creëert de Bastard spit met zijn roterende beweging ervoor dat het vlees perfect geleidelijk gegaard wordt en dat het niet verbrand. Bijkomend voordeel is dat je niet zelf je vlees hoeft om te draaien. Dat doet de motor van de rotisserie voor je. Daarnaast is het met de Bastard Pizza Rotisserie mogelijk om tegelijkertijd de lekkerste pizza’s te bereiden.

Verschillende rotisserieën

Wil je graag een rotisserie toevoegen aan jouw kamado accessoires maar ben je niet in het bezit van een The Bastard Large? Niet getreurd, er zijn nog genoeg andere rotisserie merken. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit blogartikel. Hierop vergelijken wij al onze rotisserie merken en kun je zien op welke kamado merken ze allemaal te gebruiken zijn. Heb je na het lezen van dit artikel nog een vraag over de Bastard rotisserie of over een ander product? Stel deze dan gerust via chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag met al je vragen!

Bekijk de video van de The Bastard rotisserie en pizzaoven in één!

Zoeken