skip to Main Content
Big Green Egg Small

Big Green Egg Small

Je eigen Big Green Egg op je balkon of stadstuin.

Big Green Egg Small: voor op je balkon of in de kleine patiotuin. Maar hij voelt zich ook thuis naast een Large of een Medium :-)

  • Grilloppervlakte 33 centimeter
  • Geschikt tot 3 – 4 personen
  • Gewicht vanaf 36 kilo
  • Buitengewone keramische kwaliteit, ontwikkeld met NASA. Levenslange garantie
  • Bestand tegen extreme temperaturen en nauwkeurig te regelen
  • Perfecte luchtstroom en zuinig in houtskoolgebruik
  • Sneller warm en laat hitte makkelijker los dan andere merken
  • Excellente service door PLATINUM dealer Kamado Express

Toont alle 12 resultaten


Green Egg Small VS MiniMax

De grilloppervlaktes van de Big Green Egg Small en Big Green Egg MiniMax komen met elkaar overeen. De vorm van een Green Egg Small is wel anders! De “base” is langer waardoor je meer houtskool kwijt kunt en je dus langer kunt barbecueën met de Small.

De diepte en ligging van het rooster zorgen ervoor dat de Small geschikt is voor grotere stukken vlees en dat een sessie langer op 1 lading houtkool kan branden. De Big Green Egg Small is dan misschien klein, maar hij levert gewoon de gebruikelijke grootse Big Green Egg prestaties. De Small is in alles identiek aan de Medium of Large,  maar gewoon een flinke maat kleiner. Ideaal voor 2 tot 3 personen en als je een beetje goed kunt plannen lukt 4 personen ook nog wel.

Is de Big Green Egg Small gemakkelijk te verplaatsen?

Deze kamado kun je aanschaffen als solo model voor inbouw, met een onderstel op wieltjes en compleet met onderstel en met zijtafels. Deze laatste 2 opties zorgen ervoor dat je hem veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. Inbouwen in een meubel of tafel is ook zeker mogelijk.

Heb je toch liever een tafelmodel met een draagbaar nest? Kijk dan bij de Big Green Egg MiniMax.

Veelzijdigheid van deze Small Green Egg

Klein, maar fijn! Dit model is erg veelzijdig. Ga aan de slag met bakken, grillen, stoven, roken of low ‘n slow. Op deze kleine groene kamado kan het allemaal! Als je graag aan de slag gaat met diverse bereidingstechnieken raden wij aan om te snuffelen tussen onze accessoires voor deze Small Green Egg. Goed gereedschap is namelijk het halve werk! Met handige accessoires zoals een: chicken sitter, rotisserie, plancha e.d. kun je de meest heerlijke gerechten maken. Heb je de juiste spullen in huis? Bekijk dan onze Big Green Egg recepten en maak de meest heerlijke gerechten klaar.

Zoeken