skip to Main Content

Forged Sebra

Forged Sebra, een opvallende verschijning

De Forged Sebra messen onderscheiden zich met hun unieke uitstraling. Zo is het handvat gemaakt van donker Afrikaans hout genaamd, Dalbergia melanoxylon. De vertaling hiervan is: Sebra. De combinatie van het stoere, robuuste lemmet met het chique, stijlvolle handvat maakt deze messen echte eyecatchers. Alle messen zijn met de hand gesmeed en vlijmscherp!

Toont alle 13 resultaten


Forged Sebra messensets, voordeliger en compleet starten!

De adembenemende Forged Sebra serie bevat ook messensets. Bekijk de Forged Sebra 3-delige Keukenmessenset, de 4 steakmessenset of de stoere Essentials set eens. Alle messen in deze serie zijn vervaardigd van Japans 440c staal en hebben een hardheid van 58 Rockwell.

Forged Sebra messen zijn prachtig verpakt in een luxe houten kistje. Deze sets zijn ideaal om cadeau te geven aan de echte BBQ liefhebber. Maar natuurlijk nog beter om voor jezelf te houden. Ze zijn namelijk enorm indrukwekkend als je ze eenmaal gezien hebt.

Forged Sebra Messenset
Forged Sebra Messenset
Forged Sebra
Forged Sebra

Forged Sebra losse messen

In deze enorm gave maar toch super stijlvolle messenserie van Forged kun je kiezen voor verschillende losse messen. Bekijk bijvoorbeeld het super scherpe Forged Uitbeenmes, dit mes heeft een flexibel lemmet dat het uitbenen een stuk makkelijker maakt.  Of bekijk het stoere Aziatische Hakmes, dit stoere hakmes is ideaal voor het doorhakken van vlees , vis of groente. Hij is groot en robuust en maakt jou een pitmaster in stijl. Het is natuurlijk wel optimaal om je messen vlijmscherp te houden, met een paar halen langs dit diamanten aanzetstaal heeft jouw mes weer de ideale scherpte.

Forged messen in het echt bekijken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Sebra Forged messenset of een los mes uit deze indrukwekkende serie van Forged? Kom dan gerust langs bij onze BBQ-shop The Fire Station. Hier vind je niet alleen de Sebra Forged serie maar nog veel meer messenseries van Forged. Hier kun je met je eigen ogen zien hoe indrukwekkend deze messen er uitzien. Het is dan ook zonde om deze prachtige messen te verstoppen in de keukenla. Met deze fantastische magnetische messenblokken van Forged presenteer je jouw messen in stijl in jouw keuken.

Zoeken