skip to Main Content
noskos

NOSKOS

De rubs en saus van NOSKOS

De NOSKOS rub en NOSKOS saus zijn ontwikkeld en samengesteld door barbecue-autoriteit Dennis van Koutrik. Hij is de auteur van het boek ‘Het vuur de baas’ en oprichter van Het BBQ Genootschap. Dennis is al jarenlang een autoriteit op barbecue gebied en heeft zo zijn eigen kijk op wat lekker is op een stukje koe, kip of varken. Daaruit ontstonden 6 verschillende rubs en de bijzonder NOSKOS saus. Deze rubs en saus moet iedere BBQ liefhebber echt een keer geprobeerd hebben!

NOSKOS rub

Een NOSKOS rub is een mengsel van droge kruiden en specerijen gecombineerd met zout en suikers. Voor verschillende soorten vlees heeft NOS KOS een perfect bijpassende rub ontwikkeld. Zoals bijvoorbeeld The Chicken Rub, een mediterrane kruidenmix die heerlijk is in combinatie met kip. Of The Pulled Pork Rub, de perfecte mix voor de lekkerste Pulled Pork. Namelijk zoet met een klein beetje pit. Naast deze wat specifiekere rubs ontwikkeld NOS KOS ook algemene rubs zoals The Jerk. Deze NOSKOS rub is een kruidenmix met habañero pepers, kaneel en piment. Heerlijk voor kip, varkensvlees of vis. En zo heeft dit merk nog een aantal heerlijke rubs die de smaak van jouw gerechten echt een boost geven. Experimenteer lekker met de verschillende smaakmakers en ontdek welke jij het lekkerste vindt!

NOSKOS saus

Naast een aantal overheerlijke rubs, ontwikkelde Dennis van Koutrik ook een overheerlijke NOSKOS saus; The Original Barbecue Sauce. Deze NOSKOS saus heeft een heerlijke zoete, kruidige smaak met een klein beetje pit. Deze barbecuesaus is perfect te combineren met bijvoorbeeld pulled pork, kip, worst of spareribs. Daarnaast is deze saus ook de ideale vervanger van ketchup voor bij friet en op je burgers. Deze saus brengt jouw kamado gerechten ongetwijfeld naar een hoger niveau!

Packs

Wanneer je al deze producten van NOS KOS ziet begrijpen wij goed dat het lastig is om een keuze te maken en dat je ze het liefst allemaal zou willen proberen. Daardoor hebben wij verschillende rubs samengevoegd in een tweetal packs. Zoals de ‘Pork Pack’; een smaakpakket bestaande uit 3 rubs en de Original Barbecue Sauce, de ideale combinatie om varkensvlees op smaak te brengen. Of de ‘Six Giftpack’; bestaande uit 6 verschillende rubs voor als je echt niet kan kiezen of gewoon lekker diverse smaken wil proberen. Deze packs zijn ook perfect om cadeau te geven aan een echte BBQ-liefhebber, maar wij snappen het ook heel goed als je ze lekker zelf gaat proeven!

Zoeken
Close search
Winkelwagen