skip to Main Content
noskos

NOSKOS

NOSKOS rub & saus van Dennis van Koutrik

De NOSKOS rub en saus zijn ontwikkeld en samengesteld door barbecue-guru Dennis van Koutrik. Hij is de auteur van het boek ‘Het vuur de baas’ en oprichter van Het BBQ Genootschap. Dennis is al jarenlang een autoriteit op barbecue-gebied en heeft zo zijn eigen kijk op wat lekker is op een stukje koe, kip of varken. Daaruit ontstonden 7 verschillende rubs en de zoete saus. Noskos rub en saus moet iedere BBQ liefhebber echt een keer geprobeerd hebben!

Toont alle 12 resultaten


NOSKOS rub

Een rub is een mengsel van droge kruiden en specerijen gecombineerd met zout en suikers. Voor verschillende soorten vlees heeft dit merk een perfect bijpassende rub ontwikkeld. Zoals bijvoorbeeld The Chicken Rub, een mediterrane kruidenmix die heerlijk is in combinatie met kip. Of The Pulled Pork Rub, de perfecte mix voor de lekkerste Pulled Pork. Namelijk zoet met een klein beetje pit. Naast deze wat specifiekere rubs ontwikkeld NOSKOS ook algemene rubs zoals The Jerk. Deze rub is een kruidenmix met habañero pepers, kaneel en piment. Heerlijk voor kip, varkensvlees of vis. En zo heeft dit merk nog een aantal heerlijke rubs die de smaak van jouw gerechten echt een boost geven. Experimenteer lekker met de verschillende smaakmakers en ontdek welke jij het lekkerste vindt!

NOSKOS BBQ saus

Naast een aantal overheerlijke rubs, ontwikkelde Dennis van Koutrik ook een overheerlijke saus; The Original Barbecue Sauce. Deze saus heeft een heerlijke zoete, kruidige smaak met een klein beetje pit. Deze barbecuesaus is perfect te combineren met bijvoorbeeld pulled pork, kip, worst of spareribs. Daarnaast is deze saus ook de ideale vervanger van ketchup voor bij friet en op je burgers. Deze saus brengt jouw kamado gerechten ongetwijfeld naar een hoger niveau!

Onze Packs

Wanneer je al deze producten van NOS KOS ziet begrijpen wij goed dat het lastig is om een keuze te maken en dat je ze het liefst allemaal zou willen proberen. Daardoor hebben wij verschillende rubs samengevoegd in een tweetal packs. Zoals de ‘Pork Pack’; een smaakpakket bestaande uit 3 rubs en de Original Barbecue Sauce, de ideale combinatie om varkensvlees op smaak te brengen. Of de ‘Six Giftpack’; bestaande uit 6 verschillende rubs voor als je echt niet kan kiezen of gewoon lekker diverse smaken wil proberen. Deze packs zijn ook perfect om cadeau te geven aan een echte BBQ-liefhebber, maar wij snappen het ook heel goed als je ze lekker zelf gaat proeven!

Zoeken