skip to Main Content
Monolith Buggy en kamadotafels

Monolith Buggy en Monolith tafel

Kies voor een onderscheidende Monolith Buggy of een Monolith bbq tafel

Dat Monolith een creatieve research & development afdeling heeft was al duidelijk. Kijk maar eens naar de Monolith BBQ Guru Editions. Dat ze daarnaast ook een sterke designafdeling hebben zie je aan de Monolith Buggy en de Monolith bbq tafel. Zowel de buggy als de Monolith tafel zijn beide verrijdbaar. De buggy en de tafel zijn op z’n minst onderscheidend te noemen ten opzichte van andere BBQ tafels. Dit komt door de unieke combinatie van chique teakhout en gepolijst RVS.

Toont alle 9 resultaten


De voordelen van de Monolith Buggy

Een kamado is natuurlijk fantastisch. Maar het is nogal een zware jongen wanneer je hem regelmatig wil verplaatsen. Met deze Buggy is dat een fluitje van een cent. Er zitten 4 PU wielen onder met een diameter van 26 cm. Heb je de BBQ verplaatst naar de goede plek? Dan kun je de wielen vastzetten met een klem waardoor de buggy niet wegrolt. Door het stevige onderstel van de Monolith Buggy hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen aan je kamado tijdens het verplaatsen. De BBQ staat namelijk gefixeerd op een RVS onderstel met rubberen schokdempers.

Daarnaast is de buggy ook voorzien van een zijtafel die je gemakkelijk kunt uitklappen. Hierdoor creëer je direct meer werkruimte. De Monolith Buggy is verkrijgbaar voor de Monolith Classic en de Monolith LeChef.

De Monolith tafel

Tijdens het BBQ’en wil het nog wel eens voorkomen dat al je spullen in het rond slingeren en dat je jouw tools niet allemaal bij de hand hebt. Dit probleem los je op met een teakhouten Monolith BBQ tafel. Deze Monolith tafel heeft twee werkbladen waarop je accessoires kwijt kan. Lekker dicht bij je kamado zodat je niet op en neer naar de keuken hoeft te lopen. Daarnaast biedt de Monolith BBQ tafel genoeg werkruimte waarop je eten kunt voorbereiden. De Monolith tafel is erg stabiel en door de 2 wielen makkelijk te verplaatsen. De tafel is gemaakt van roestvrijstaal, heeft aflegvlakken van teakhout en is verkrijgbaar voor de Monolith Classic en de Monolith LeChef.

Kom eens kijken!

Lijkt het jou wel wat om je kamado om te toveren tot een buitenkeuken? Bekijk alle modellen en mogelijkheden voor Monolith kamado tafels en toffe buggy’s bij Kamado Express of bezoek onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een barbecue professional voor je klaar om je van gedegen advies te voorzien. Toch liever je vraag online stellen? Geen probleem. Ook per mail, chat of telefoon kun je altijd bij ons terecht met je vragen!

Zoeken