Skip to content
OFYR Trailer

OFYR trailer

Perfect voor BBQ Events

Met deze OFYR XL kookunit op wielen trek je sowieso de aandacht van voorbijgangers! Deze OFYR heeft een vuurring van 150 cm en biedt grillruimte voor maar liefst 150 personen. De OFYR trailer kun je gemakkelijk achter de auto hangen en weer afkoppelen op de plek waar je wilt grillen. Creëer een beleving om nooit te vergeten en kies voor deze prachtige OFYR

Toont alle 10 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Ideaal op outdoor BBQ en Cooking Events.

Vlak voor vertrek hang je de OFYR trailer achter je auto of busje en je bent klaar om te vertrekken! Zorg dat je genoeg verse ingrediënten meeneemt, die zullen waarschijnlijk hard gaan op het evenement. Met deze OFYR trailer trek je namelijk écht de aandacht naar je toe en zullen waarschijnlijk ook veel mensen graag iets willen proeven! Eenmaal op het outdoor BBQ event aangekomen, koppel je gemakkelijk de trailer los. Vul de voor- en achterkant met hout, zodat je altijd voldoende hout direct bij de hand hebt. Steek vervolgens het vuur aan en laat alvast wat gasten zich heerlijk opwarmen aan het vuur. Na even wachten is de vuurring warm genoeg en kan het feest beginnen! Bak samen met de gasten of met een andere kok. Je hebt namelijk meer dan genoeg ruimte om met meerdere mensen tegelijk te koken.

De OFYR trailer is ontzettend praktisch!

Oké, dat de trailer op wielen staat is natuurlijk al écht ontzettend handig. Maar doordat deze OFYR vuurschaal in een vierkante trailer zit heb je ook nog eens direct plek om hout in op te slaan. Ideaal! Tevens kun je onder de vuurschaal op het houten blad gemakkelijk wat spullen neerleggen terwijl je aan het bakken bent. Zo heb je je accessoires direct bij de hand als je ze nodig hebt.

Breid de OFYR trailer uit met accessoires

Wil je optimaal genieten van de OFYR trailer? Breid hem dan uit met handige accessoires! Kies bijvoorbeeld voor de OFYR Brazilian Grill set XL en grill heerlijke spiesen met vlees en groente in het midden van de OFYR direct boven het vuur. Of bestel een OFYR ronde grill XL en grill in het midden boven het vuur wat extra gerechten. Zo creëer je nog meer ruimte op de OFYR! Wil je meer leren over het koken op een OFYR? Bestel dan het OFYR kookboek! Zeker als professional is het goed om de fijne kneepjes te weten, zodat je de gasten de meest heerlijke gerechten kan voorschotelen.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast