skip to Main Content

Tafel voor Big Green Egg

Het gemak van een Big Green Egg Tafel

Wanneer je een Big Green Egg aanschaft is dit een aankoop voor het leven. Daar ben je natuurlijk zuinig op, maar je wil er ook zoveel mogelijk van genieten. Schaf daarom een Big Green Egg tafel aan! Een tafel voor je Green Egg maakt het nog gemakkelijker om buiten te koken en zorgt er tegelijkertijd voor dat je BGE stevig staat.

Een Big Green Egg tafel

Met een tafel voor je Green Egg zorg je ervoor dat jouw barbecue een heuse buitenkeuken wordt. Hierdoor geniet je nog meer van je kamado barbecue. Je kunt de bereiding van de ingrediënten namelijk veel gemakkelijker buiten uitvoeren met een Green Egg tafel. Gezellig bij je vrienden en familie die ondertussen genieten met een drankje van het zonnetje.

Verschillen tafel Big Green Egg

Zoals je van Big Green Egg gewend bent, is er voor ieder wat wils. Een Big Green Egg tafel van acacia hout, roestvrijstaal of misschien ga je wel voor de Modular Egg Workspace. Die laatste kun je volledig zelf samenstellen en uitbreiden naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld een Expansion Frame toevoegen als je meer ruimte nodig hebt, of de Caster Kit zodat je de Green Egg tafel gemakkelijk kunt verplaatsen. Ben je van plan om je Big Green Egg veel te verplaatsen, misschien zelfs op een oneven ondergrond? Dan is de Eggmover echt wat voor jou! Welke Green Egg tafel geschikt is voor jou, is helemaal afhankelijk van jouw wensen!

Tafel Big Green Egg bij Kamado Express

Ben je op zoek naar een Big Green Egg tafel, dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! We helpen je zowel online, als in onze winkel The Fire Station, zo persoonlijk mogelijk! Je kunt onze kamado kenners bereiken via de telefoon, chat en mail. We horen graag voor welke situaties je de Big Green Egg tafel gaat gebruiken, zodat we je persoonlijk kunnen adviseren in de beste tafel voor je Green Egg.

Een kamado tafel, Big Green Egg of universeel?

Een Big Green Egg tafel is natuurlijk verkrijgbaar van ‘The Original’ zelf, maar we bieden ook andere opties! Kijk bijvoorbeeld eens naar een WWOO buitenkeuken. Bij een Two Segments variant heb je geen reusachtige buitenkeuken, maar toch nét wat meer bereidingsruimte dan bij een tafel. Een mooie optie om eens te vergelijken met een Green Egg tafel. Ook onze andere kamado merken passen natuurlijk in de WWOO.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!