skip to Main Content
Big Green Egg Large

Big Green Egg tafel

Het gemak van een Big Green Egg Tafel

Wanneer je een Big Green Egg aanschaft is dit een aankoop voor het leven. Daar ben je natuurlijk zuinig op, maar je wil er ook zoveel mogelijk van genieten. Schaf daarom een eiken Green Egg tafel aan! Een tafel voor je Green Egg maakt het nog gemakkelijker om buiten te koken en zorgt er tegelijkertijd voor dat je Egg stevig staat.

Toont alle 11 resultaten


Een Green Egg tafel

Met een tafel voor je Egg zorg je ervoor dat jouw barbecue een heuse buitenkeuken wordt. Hierdoor geniet je nog meer van je kamado barbecue. Je kunt de bereiding van de ingrediënten namelijk veel gemakkelijker buiten uitvoeren met een Green Egg tafel. Gezellig bij je vrienden en familie die ondertussen genieten met een drankje van het zonnetje.

Verschillende Big Green Egg tafels

Zoals je van Big Green Egg gewend bent, is er voor ieder wat wils. Een tafel van acacia hout of roestvrijstaal bijvoorbeeld. Of vind je het leuker om jouw tafel volledig zelf samen te stellen en uit te breiden naar jouw wensen? Dan is de Modular Egg Workspace iets voor jou! Hierbij kun je onder andere verschillende Expansion Frames toevoegen als je wat meer ruimte nodig hebt. Ben je van plan om je BBQ tafel veel te verplaatsen? Dan is de Eggmover uitermate geschikt. Deze kan zelfs prima op een ongelijke ondergrond. Welke tafel geschikt is voor jou, is volledig afhankelijk van jouw wensen!

Jouw BBQ tafel bij Kamado Express

Ben je op zoek naar een Big Green Egg tafel? Dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! Wil je graag eerst zo’n tafel in het echt zien en voelen? Dat is geen probleem. Bezoek dan eens onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een kamado kenner voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Wil je toch liever online je vraag stellen? Ook dat is geen punt, wij zijn te bereiken via telefoon, chat en mail.

Een kamado tafel, Big Green Egg of universeel?

Een Big Green Egg tafel is natuurlijk verkrijgbaar van ‘The Original’ zelf, waar we bieden ook andere opties! Kijk bijvoorbeeld eens naar een WWOO buitenkeuken. Bij een Two Segmets variant heb je geen reusachtige buitenkeuken, maar toch nét wat meer bereidingsruimte dan bij een tafel. Vergelijk zo’n Two Segments variant eens met een Green Egg tafel en kijk wat het beste bij jou past. Ook onze andere kamado merken passen natuurlijk in de WWOO buitenkeukens.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.