skip to Main Content
Grate Goods

Grate Goods, geïnspireerd op alle Amerikaanse barbecuestijlen

Met de mooie producten van Grate Goods voeg je de smaak van American BBQ toe!

Grate Goods gaat voor de originele Amerikaanse BBQ smaak en is was direct een instant succes! Wij staan er niet van te kijken, want de smaken zijn fantastisch. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten en alle producten hebben een gebalanceerd en krachtig melange. Grate Goods is 100% geïnspireerd de diverse en bekende “USA BBQ Styles” zoals Carolina, Alabama, Kansas, Mississippi en Memphis stijl. Ons advies? Dit moet je gewoon proeven, ervaren en ervan genieten!


Grate Goods, USA BBQ style sauzen en rubs van Nederlandse bodem

Maak kennis met dit jonge, doch ervaren, Nederlandse merk en haar heerlijke rubs, sauzen en pekelzouten. Grate Goods doet waar de Nederlanders al honderden jaren goed in zijn: het vermalen en vermengen van specerijen. Zij hebben zich er op toegelegd om de authenticiteit van barbecueën te bewaren en hun kennis door middel van hun producten met iedereen te delen. Zij doen dit met veel passie, expertise en ervaring, welke zij opdeden bij de Dutch BBQ Crew. Ze reisden de wereld over op zoek naar mooie ingrediënten welke ze telkens verwerkten in hun producten en gerechten. Hiermee hebben ze regelmatige mooie awards gewonnen, zoals de Whole Hog Award in 2015. Benieuwd naar de Dutch BBQ Crew? Bekijk ze hier!

Grate Goods maakt alles in haar eigen productie.

Op die manier kunnen ze hun hoge kwaliteit garanderen. Vers gemalen ingrediënten, direct gemengd en in kleine hoeveelheden verpakt zodat de smaak gegarandeerd krachtig blijft. In vergelijking tot vergelijkbare producten gebruikt Grate Goods, naast de beste kwaliteit specerijen, veel minder goedkope “vulmiddelen” zoals suiker en zout. Er worden geen E-nummers of kunstmatige toevoegingen gedaan, uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Kwaliteit gegarandeerd, voor een Hollandse prijs.

De voordelen van Grate Goods

  • USA style geïnspireerd
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Geen E-nummers
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Minimaal gebruik van zout en suiker
  • Natuurlijke ingrediënten
Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.