skip to Main Content

The Bastard aanbieding!

Stel je set zelf samen met de Kamado Express Konfigurator!

The Bastard is momenteel misschien wel één van de ‘hotste’ kamado-merken. Waarom is dat? Het is vooral een betaalbare kamado. De prijs – kwaliteit verhouding ligt op een prima niveau voor de startende kamado BBQ-er. Je kunt een zo’n alles op: grillen, koud en warm roken, low & slow sessies en steenpizza’s bakken. Kamado Express is de grootste, 100% kamado specialist van Nederland. We hebben uitsluitend topmerken in huis.

Ben je op zoek naar een Bastard aanbieding? Dan kun je deze nu zelf creëren met de Kamado Express Konfigurator. Zelf een mooie startklare set samenstellen!

Je Bastard aanbieding zelf samenstellen?

Ja, je leest het goed! Bij Kamado Express kun je zelf je Bastard aanbieding samenstellen. Selecteer je model, kies je accessoires en ontvang korting! Bij ons bepaal jij zelf hoe je Kamado Joe set eruit zal gaan zien!

Ontvang korting tot wel 12,5%!

Je koopt bij een echte kamado-specialist! Een bedrijf waar ervaren BBQ-ers werken, waar ze verstand van zaken hebben en je in de fysieke winkel mét BBQ experience center kennis kunt maken met alles rondom deze fantastische apparaten.

Wat is het voordeel om bij een specialist te bestellen? Omdat wij weten waar we over praten hebben we de Kamado Express Konfigurator zo samen gesteld dat jij precies kunt aanklikken wat je nodig hebt. Zo creëer je zelf een set met de juiste “Kamado Essentials” en ontvang je kwantumkorting. Dus hoe meer je bestelt hoe meer korting je ontvangt. Tot wel 12,5%. Altijd! Het hele jaar door!

Meer over The Bastard

The Bastard ook nog steeds erg bekend onder de oude naam: The Black Bastard. Deze naam rep (internationaal) toch veel vragen op dus besloot het merk de naam aan te passen. The Bastard is een Nederlands merk dat haar kamado’s in China laat produceren. Het merk maakt een enorme opmars de laatste jaren. Dit is te wijten aan sterke marketing, een kwalitatief product en een scherpe prijs.

The Bastard, hittebestendig en warmte-isolerend, cordieriet keramiek.

Het bedieningsgemak, de eenvoud van temperatuurbeheersing en het vasthouden van smaak en sappen en daarmee dus smaak. Dat maakt deze BBQ tot een uniek apparaat. Een investering in genieten, plezier en heerlijk samen eten! The Bastard is gemaakt van de hoogwaardige keramieksoort. Keramiek heeft meerdere voordelen. Het is hittebestendig tot zeer hoge temperaturen voor o.a. grillen en het bakken van pizza’s is en tevens is het warmte-isolerend. Deze warmte-isolatie zorgt ervoor dat The Bastard zeer lang een lage temperatuur kan vasthouden. Tot wel 16 uur. Denk aan low ‘n slow sessies, ribben garen en stoven (in de Dutch Oven).

Keramiek heeft een ander groot voordeel t.o.v staal, het houtskool verbruik ligt vele malen lager en de smaak van de juiste houtskoolsoort trekt beter in je bereidingen.

Let op! We geven je nog wat extra!

Stel je zelf een set samen en maakt je dus zelf je The Bastard aanbieding dan ontvang ook GRATIS workshoptegoed á € 49,00.

Wat doe ik als ik nog twijfel?

Twijfel je nog over de aanschaf van een keramische BBQ? Volg dan één van onze workshops en overtuig jezelf door er eerst mee te werken. We werken op al onze A-merken dus je kunt de verschillen goed ervaren. Er is veel ruimte om vragen te stellen aan onze pitmasters.

Schaf je na de workshop bij ons (Kamado Express / The Fire Station) een keramische BBQ aan dan ontvang je het bedrag van de workshop retour. Lees er hier meer over.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!