skip to Main Content
The Bastard

The Bastard aanbieding!

Bekijk alle The Bastard voordeelpakketten

Kamado Express is de grootste kamado specialist van Nederland. Logisch dus dat we al meer dan 6 jaar The Bastard Serious Dealer zijn. Bij ons vind je uitsluitend topmerken, kennis van zaken en ervaar je de beste service van Nederland! O ja, we leveren supersnel uit eigen voorraad.

Wist je dat je bij ons experience center ook kamado workshops kunt volgen?

Meer over The Bastard

The Bastard ook nog steeds erg bekend onder de oude naam: The Black Bastard. Deze naam rep (internationaal) toch veel vragen op dus besloot het merk de naam aan te passen. The Bastard is een Nederlands merk dat haar kamado’s in China laat produceren. Het merk maakt een enorme opmars de laatste jaren. Dit is te wijten aan sterke marketing, een kwalitatief product en een scherpe prijs.

The Bastard, hittebestendig en warmte-isolerend, cordieriet keramiek.

Het bedieningsgemak, de eenvoud van temperatuurbeheersing en het vasthouden van smaak en sappen en daarmee dus smaak. Dat maakt deze BBQ tot een uniek apparaat. Een investering in genieten, plezier en heerlijk samen eten! The Bastard is gemaakt van de hoogwaardige keramieksoort. Keramiek heeft meerdere voordelen. Het is hittebestendig tot zeer hoge temperaturen voor o.a. grillen en het bakken van pizza’s is en tevens is het warmte-isolerend. Deze warmte-isolatie zorgt ervoor dat The Bastard zeer lang een lage temperatuur kan vasthouden. Tot wel 16 uur. Denk aan low ‘n slow sessies, ribben garen en stoven (in de Dutch Oven).

Keramiek heeft een ander groot voordeel t.o.v staal, het houtskool verbruik ligt vele malen lager en de smaak van de juiste houtskoolsoort trekt beter in je bereidingen.

Wat doe ik als ik nog twijfel?

Twijfel je nog over de aanschaf van een keramische BBQ? Volg dan één van onze workshops en overtuig jezelf door er eerst mee te werken. We werken op al onze A-merken dus je kunt de verschillen goed ervaren. Er is veel ruimte om vragen te stellen aan onze pitmasters.

Zoeken