skip to Main Content
Kamado rotisserie

Kamado rotisserie

De kamado rotisserie, een onmisbaar accessoire

Een kamado rotisserie is een accessoire wat eigenlijk iedere kamado liefhebber moet hebben. Want iedereen wil natuurlijk het malste stuk vlees bereiden. Je kent waarschijnlijk wel de bekende kippetjes aan het spit. Maar een kamado spit is een stuk veelzijdiger dan dat. Naast kip kun je met een kamado rotisserie namelijk nog véél meer verschillende soorten vlees grillen zoals kalkoen, varkensvlees, rundvlees lamsvlees, wat niet!

Bij Kamado Express hebben we verschillende soorten rotisserie merken, allemaal met hun eigen specifieke kwaliteiten.

Resultaat 1–15 van de 45 resultaten wordt getoond


De voordelen van een kamado spit

Waarom is een rotisserie een onmisbaar accessoire voor iedere kamado liefhebber? Op de eerste plaats omdat je vlees er ontzettend mals van wordt. Het komt namelijk niet direct in aanraking met het vuur en doordat het vlees ronddraait komen de vetten en sappen op andere gedeeltes van het vlees. Doordat het vlees draaiend gebraden wordt krijg je ook een perfecte gelijkmatige garing van het vlees. Daarnaast kun je de kamado spit lekker zijn gang laten gaan en hoef je zelf het vlees niet om te draaien. Het enige wat je hoeft te doen is lekker achterover gaan zitten en wachten totdat je heerlijke vlees klaar is!

Rotisserie merken

Bij Kamado Express zijn verschillende rotisserie merken verkrijgbaar. LetzQ spit, Spit on Fire, Monolith Rotisserie, JOEtisserie en Bastard Rotisserie – Pizza. Sommige rotisserieën zijn enkel te gebruiken op een bepaald kamado merk en andere zijn universeel. Maar welke rotisserie past nu het beste bij jou? In dit blogartikel worden de vijf rotisserie merken vergeleken. Lees deze eens door zodat je de beste keuze kan maken.

Contact

Ben je benieuwd welke rotisserie bij jou en jouw kamado past? Of heb je een andere vraag over een kamado rotisserie of een ander product? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, mail of chat. Wij helpen je hier uiteraard graag mee! Wil je liever een kamado spit eerst in het echt bekijken voordat je de aankoop doet? Ook dat is geen enkel probleem. Kom dan eens langs in onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Daar staat altijd een kamado specialist voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Zoeken
Extra korting!
30% korting op MONOLITH 20% op Big Green Egg 18% op Bastard Black Packs