skip to Main Content
Bastard Tafel

The Bastard tafel

Met een tafel voor je Bastard is het écht af!

Je Bastard is een aankoop voor het leven en daar wil je zo lang mogelijk plezier van hebben! Met een Bastard tafel zorg je ervoor dat hij zo veilig mogelijk staat, terwijl je ook je barbecueplezier vergroot! Je kunt namelijk alle voorbereidingen die je normaal in de keuken treft, nu in het zonnetje op je eigen BBQ tafel uitvoeren.

Toont alle 8 resultaten


Een Bastard tafel als buitenkeuken

Met een tafel van Bastard creëer je een heuse buitenkeuken voor je kamado. Hierdoor geniet je nog meer van die heerlijke barbecue momenten. Je kunt de bereiding van de ingrediënten namelijk veel gemakkelijker buiten uitvoeren met een BBQ tafel. Je hoeft geen moment te missen en bent altijd bij je gasten die al aan tafel zitten.

Robuust en Stijlvol

Een The Bastard tafel maakt altijd indruk en is een echte eyecatcher in iedere tuin. Het heeft een robuust ontwerp waar je Bastard kamado altijd prachtig in uitkomt. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het is ook functioneel en duurzaam. Naast dat de tafel er erg fraai uitziet, heeft het natuurlijk ook nog vele voordelen. Zo kun je al je BBQ-accessoires, specerijen en zelfs houtskool gemakkelijk binnen handbereik houden in het opbergvak eronder. Geen gedoe meer met het heen en weer lopen naar de keuken of rommelen in een rommelige schuur. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.

Makkelijk te verplaatsen

De tafels zijn niet alleen stevig, maar ook verrassend gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de zwenkwielen en het handvat aan de zijkant kun je het eenvoudig verplaatsen naar de perfecte locatie voor je barbecuefeest. Of je nu in de tuin, op het terras of ergens anders wilt grillen, deze tafel volgt je overal naartoe.

Een tafel of universele buitenkeuken?

Een Bastard tafel is natuurlijk verkrijgbaar van The Bastard zelf, maar we bieden ook andere opties! We zijn namelijk ook dealer van WWOO Outdoor Kitchen. Bij een Two Segments variant heb je geen enorme buitenkeuken, maar toch nét wat meer dan een tafel van The Bastard. Handig om gerechten te bereiden terwijl je toch samen met je gasten een biertje kunt drinken. Een mooie optie om eens te vergelijken met een tafel van het merk The Bastard. Ook onze andere kamado merken passen natuurlijk in de WWOO.

Zoeken