skip to Main Content

Tafel The Bastard

Een tafel maakt je Bastard écht af!

Je Bastard is een aankoop voor het leven en daar wil je zo lang mogelijk plezier van hebben! Met een Bastard tafel zorg je ervoor dat hij zo veilig mogelijk staat, terwijl je ook je barbecueplezier vergroot! Je kunt namelijk alle voorbereidingen die je normaal in de keuken treft, nu in het zonnetje op je Bastard tafel uitvoeren.

Een Bastard tafel als buitenkeuken

Met een tafel van Bastard creëer je een heuse buitenkeuken voor je kamado. Hierdoor geniet je nog meer van die heerlijke barbecue momenten. Je kunt de bereiding van de ingrediënten namelijk veel gemakkelijker buiten uitvoeren met een tafel van The Bastard. Je hoeft geen moment te missen en bent altijd bij je gasten die al aan tafel zitten.

Eiken houten tafel The Bastard

Het Nederlandse merk The Bastard in één van de populairste kamado merken op dit moment. Naast stoere zwarte keramische BBQ’s maken ze ook de vetste accessoires en brachten ze ook een eigen Bastard tafel van eiken hout op de markt. Deze is geschikt voor The Bastard Large en erg handig in gebruik. Er zitten namelijk wieltjes onder waardoor je de Bastard tafel gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je steeds het zonnetje, of de schaduw, volgen in je tuin!

Dé tafel voor Bastard bij Kamado Express

Ben je op zoek naar een Bastard tafel, dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! Vaak krijgen we de vraag welke tafel het beste is, maar op deze vraag hebben we geen standaard antwoord. Dit is namelijk helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. We horen graag voor welke situaties je de tafel voor Bastard gaat gebruiken, zodat we je persoonlijk kunnen adviseren. Je kunt natuurlijk contact opnemen via de chat, mail of telefoon, maar je bent ook welkom in onze winkel The Fire Station. Hier kun je ons assortiment en diverse tafels, waaronder de tafel voor Bastard, bekijken.

Een kamado tafel, The Bastard of universeel?

Een Bastard tafel is natuurlijk verkrijgbaar van The Bastard zelf, maar we bieden ook andere opties! We zijn namelijk ook dealer van WWOO Outdoor Kitchen. Bij een Two Segments variant heb je geen enorme buitenkeuken, maar toch nét wat meer dan een Bastard tafel. Handig om gerechten te bereiden terwijl je toch samen met je gasten een biertje kunt drinken. Een mooie optie om eens te vergelijken met een tafel van Bastard. Ook onze andere kamado merken passen natuurlijk in de WWOO.

Close search
Winkelmand