skip to Main Content

The Bastard tafel

Met een tafel voor je Bastard is het écht af!

Je Bastard is een aankoop voor het leven en daar wil je zo lang mogelijk plezier van hebben! Met een Bastard tafel zorg je ervoor dat hij zo veilig mogelijk staat, terwijl je ook je barbecueplezier vergroot! Je kunt namelijk alle voorbereidingen die je normaal in de keuken treft, nu in het zonnetje op je eigen BBQ tafel uitvoeren.

Een Bastard tafel als buitenkeuken

Met een tafel van Bastard creëer je een heuse buitenkeuken voor je kamado. Hierdoor geniet je nog meer van die heerlijke barbecue momenten. Je kunt de bereiding van de ingrediënten namelijk veel gemakkelijker buiten uitvoeren met een BBQ tafel. Je hoeft geen moment te missen en bent altijd bij je gasten die al aan tafel zitten.

The Bastard Transporter

Met deze Bastard tafel kun je gemakkelijk jouw kamado verplaatsen. Het robuuste ontwerp van de Transporter zorgt ervoor dat je BBQ veilig vast zit. Door de twee grote wielen is de tafel makkelijk te verplaatsen, ondanks dat een Bastard bijna 100 kg weegt. Deze tafel is van hittebestendige materialen gemaakt en heeft banden die niet lek kunnen gaan. Je kunt voortaan dus jouw kamado overal mee naartoe nemen waar je maar wil, ideaal!

De BBQ Mover

Kijk tijdens je zoektocht naar een geschikte barbecue tafel ook eens naar de BBQ Mover. Deze tafel verplaats je gemakkelijk naar de voor jouw ideale plek. De BBQ Mover is voorzien van een antraciet of gelakt werkblad. Het gelakte blad kun je bestellen in een kleur naar wens. Deze BBQ tafel is geschikt voor zowel de Bastard Medium als de Bastard Large. Waar je ook wil barbecueën, met de BBQ Mover kom je er wel! Andere kamado merken, de Big Green Egg (Medium & Large) en de Kamado Joe (Classic II), passen ook in de BBQ Mover.

Een tafel Bastard of universele buitenkeuken?

Een Bastard tafel is natuurlijk verkrijgbaar van The Bastard zelf, maar we bieden ook andere opties! We zijn namelijk ook dealer van WWOO Outdoor Kitchen. Bij een Two Segments variant heb je geen enorme buitenkeuken, maar toch nét wat meer dan een Bastard tafel. Handig om gerechten te bereiden terwijl je toch samen met je gasten een biertje kunt drinken. Een mooie optie om eens te vergelijken met een tafel van het merk The Bastard. Ook onze andere kamado merken passen natuurlijk in de WWOO.

Zoeken
Close search
Winkelwagen