skip to Main Content
Bastard Tafel

The Bastard tafel

Met een tafel voor je Bastard is het écht af!

Je Bastard is een aankoop voor het leven en daar wil je zo lang mogelijk plezier van hebben! Met een Bastard tafel zorg je ervoor dat hij zo veilig mogelijk staat, terwijl je ook je barbecueplezier vergroot! Je kunt namelijk alle voorbereidingen die je normaal in de keuken treft, nu in het zonnetje op je eigen BBQ tafel uitvoeren.

Toont alle 7 resultaten


Een Bastard tafel als buitenkeuken

Met een tafel van Bastard creëer je een heuse buitenkeuken voor je kamado. Hierdoor geniet je nog meer van die heerlijke barbecue momenten. Je kunt de bereiding van de ingrediënten namelijk veel gemakkelijker buiten uitvoeren met een BBQ tafel. Je hoeft geen moment te missen en bent altijd bij je gasten die al aan tafel zitten.

The Bastard Serious Outdoor Kitchen

Met The Bastard Serious Outdoor Kitchen Basic heb je direct een stabiele werkplek op een prettige werkhoogte. Deze buitenkeuken breid je gemakkelijk uit met een extra werkbank en een spoelbak. Op die manier kun je jouw buitenkeuken volledig naar wens samenstellen. Deze buitenkeuken is beschikbaar voor The Bastard Large en Medium modellen en heeft een afmeting van 91 x 77,5 x 77. Zorg er wel voor dat je onder je Bastard een Table Stand plaatst zodat je kamado zijn warmte goed kwijt kan.

The Bastard Transporter

Met deze Bastard tafel kun je gemakkelijk jouw kamado verplaatsen. Het robuuste ontwerp van de Transporter zorgt ervoor dat je BBQ veilig vast zit. Door de twee grote wielen is de tafel makkelijk te verplaatsen, ondanks dat een Bastard bijna 100 kg weegt. Deze tafel is van hittebestendige materialen gemaakt en heeft banden die niet lek kunnen gaan. Je kunt voortaan dus jouw kamado overal mee naartoe nemen waar je maar wil, ideaal!

Een tafel Bastard of universele buitenkeuken?

Een Bastard tafel is natuurlijk verkrijgbaar van The Bastard zelf, maar we bieden ook andere opties! We zijn namelijk ook dealer van WWOO Outdoor Kitchen. Bij een Two Segments variant heb je geen enorme buitenkeuken, maar toch nét wat meer dan een Bastard tafel. Handig om gerechten te bereiden terwijl je toch samen met je gasten een biertje kunt drinken. Een mooie optie om eens te vergelijken met een tafel van het merk The Bastard. Ook onze andere kamado merken passen natuurlijk in de WWOO.

Zoeken