skip to Main Content
LetzQ Spit

LetzQ Spit

Ervaar de kamado rotisserie van LetzQ!

De LetzQ spit is ontwikkeld door Peter Bootsma. Peter’s verhaal is bijzonder! De liefde voor lekker eten en koken was er al heel lang maar toen hij in 2011 het BBQ-en op houtskool ontdekte ging zijn barbecuecarrière in sneltreinvaart. Eerst met een Weber en later dé mooiste vorm van BBQ: de kamado. Hij ging deelnemen aan barbecuewedstrijden dus een eigen productlijn kon niet uitblijven. De LetzQ Spit op zo’n beetje alle kamado’s die er bestaan, naadloos op de Big Green Egg en de Primo Round, met een kleine onderbeet ook op de Kamado Joe, Bastard, Monolith, Grill Guru en alle andere modellen met een grilloppervlakte dat valt binnen de specs.

Toont alle 8 resultaten


LetzQ spit, rotisserie voor je kamado

Kies voor een LetzQ spit met RVS draai spit en elektrische motor van 4 watt en grill bijvoorbeeld een heerlijk kippetje of een picanha! Een kip op ‘t blik is al lekker op je kamado maar van het LetzQ spit wordt ie aan de buitenkant nog knapperiger en blijft ie nog sappiger van binnen! Bekijk voor meer inspiratie en bereidingswijzen onze BBQ vlees recepten.

Dit modulaire spit past perfect in bijna elke keramische BBQ. Omdat er gebruik is gemaakt van dubbele wanden blijven de isolerende eigenschappen van je kamado behouden! Een LetzQ rotisserie is gemaakt van duurzaam 304 stainless steel dat zwart gepoedercoat is. De aandrijving kan maximaal 15 kilo rond draaien dus mogelijkheden genoeg.

Handig: het handvat waardoor je het spit altijd snel en makkelijk kunt verwijderen zonder dat je een hitte handschoen nodig hebt.

LetzQ rotisserie voor je kamado is er in 4 maten

  • 13 inch voor compacte kamado’s zoals Kamado Joe Junior, Bastard Compact, Big Green Egg MiniMax en Small
  • 15 inch voor medium kamado’s zoals Bastard Medium en Big Green Egg Medium
  • 18 inch voor large kamado’s zoals Kamado Joe Classic, Bastard Large, Big Green Egg Large, Primo Round en de Monolith Classic.
  • 24 inch voor x-large kamado’s zoals de Kamado Joe Big Joe 3, Kamado Joe Big Joe, Bastard XL, Big Green Egg X-Large en de Monolith LeChef.

Inhoud verpakking

  • Spit ring
  • RVS spit met 2 verstelbare vorken
  • Speciale sleutel voor goed aandraaien moer van de vorken
  • Motor (220-240 volt) incl. 1 meter snoer

Op een LetzQ rotisserie zit 2 jaar garantie!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.