Skip to content

Forged Intense messen

Forged Intense messensets en messen, de subtielere serie

De karakteristieke gehamerde look van Forged is minder aanwezig in de Forged Intense messen serie, maar toch zijn de Forged kenmerken subtiel toegevoegd. De manier van smeden is precies hetzelfde als bij de andere series, maar het lemmet is meer terug gepolijst. Zo behoudt deze serie de authentieke Forged look, maar dan iets subtieler. Deze serie is een combinatie van de juiste materialen en een betaalbare prijs voor een handgemaakt mest.

Toont alle 7 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Forged Intense messen: Less is more

De opvallende gehamerde look is bij de Intense Forged messenserie minimaal aanwezig. Deze subtielere afwerking zorgt voor een verfijnd uiterlijk. Bij deze serie is de krop dicht afgewerkt en mooi gepolijst. De manier van smeden is hetzelfde als bij de andere Forged series. Alleen wordt het lemmet verder terug gepolijst dan bij bijvoorbeeld de Brute serie. De Forged Intense messen zijn puur van staal gemaakt. Dat is alles wat je nodig hebt voor een goed mes: een goed stuk staal.

Forged Intense messensets en messen

Wil jij een mes, een aanzetstaal of een complete messenset? Wij hebben het allemaal in ons assortiment! Kies  bijvoorbeleld voor het Intense Forged koksmes, santoku mes, universeel mes of vleesmes. Al deze messen worden verpakt in een prachtige houten kist. In de messenserie zit een hakbijl, koksmes en universeel mes. Vergeet ook niet het aanzetstaal aan te schaffen als je een mes koopt. Dan houd je de messen altijd goed scherp.

Forged Intense Mes
Forged Intense Mes
Forged Intense
Forged Intense

Vlijmscherp en met de hand gesmeed

Wist je dat alle Forged messen met de hand gesmeed worden? Daardoor is ieder mes uniek! Niemand heeft dus hetzelfde mes als jij dadelijk. Onze smid zorgt ervoor dat ieder mes van topkwaliteit is. Vlijmscherp en fijn in de hand dus. Dat is wat je zeker kunt verwachten van de Forged Intense messen.

Forged messen in het echt bekijken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de messen uit deze prachtige serie van Forged? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze BBQ-shop The Fire Station. Hier vind je naast de Intense Forged serie nog een aantal andere prachtige messenseries van Forged. Hier kun je met eigen ogen ervaren hoe indrukwekkend deze messen er uitzien. Wanneer je deze messen hebt aangeschaft wil je deze het liefst aan iedereen laten zien. Het is dan ook zonde om deze in een besteklade te verstoppen. Met de mooie en functionele magnetische messenblokken van Forged toon je deze messen op een mooie manier in jouw keuken.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast