skip to Main Content
Monolith Fire Plate

Monolith accessoires

Alle Monolith accessoires van alle modellen op een rijtje!

Waarschijnlijk één van de weinige kamado-merken met echt onderscheidende accessoires. Monolith accessoires zijn origineel, handig en van goede kwaliteit. Je hebt de geijkte accessoires die je bij alle merken vindt zoals een pizzasteen, een hoes en een gietijzeren rooster. Bij de Monolith accessoires vind je ook bijzondere accessoires zoals de gave Fire Plate, de Wok kroon met Wokset of de originele Buggy zijn echt uniek en verhogen de totale ervaring.

Aangezien Kamado Express officieel Monolith dealer leveren we Monolith accessoires direct uit voorraad. Kom je ze liever eerst bekijken? Kom dan naar onze winkel in Kaatsheuvel.

Resultaat 1–15 van de 95 resultaten wordt getoond


Monolith accessoires, voor de ultieme experience!

Je waardevolle aankoop beschermen doe je met een hoes, vaak noodzakelijk maar verder heb je daar geen lol van. Waar je wel plezier van zult hebben is de enorme range aan Monolith accessoires die je heerlijke gerechten gaan opleveren. In alle prijsklasse vind je leuke accessoires. Een pizzasteen? Een wokhouder? Denk ook eens aan de Monolith rotisserie! Heerlijk om vlees te roosteren.

Welke Monolith accessoires moet je hebben?

Een groot voordeel van de Monolith is het feit dat standaard elke set redelijk compleet is. Dat wil echter niet zeggen dat je niet nog meer uit je Monolith kamado kunt halen. Investeren in de juiste accessoires vergroot de mogelijkheden en maakt kamado barbecueën telkens weer een nieuwe uitdaging.  We geven graag een aantal voorbeelden, essentials en nice to haves!

In onze ogen zijn de volgende Monolith accessoires “essential”:

Nu even een paar “nice to haves”! Uiteraard bepaal je zelf wat jij belangrijk vindt maar wij zouden deze Monolith accessoires op onze wensenlijst zetten!

Kom eens kijken

Ben je nieuwsgierig geworden naar de accessoires van Monolith en zou je deze graag in het echt willen zien en voelen? Kom dan eens langs in onze winkel in Kaatsheuvel The Fire Station. Hier staat altijd een BBQ professional voor je klaar om samen met jou te kijken welke BBQ accessoires voor jou goed van pas zouden komen. Liever je vraag online stellen? Ook dat is geen probleem. Je kunt ons altijd per mail of telefoon bereiken!

Zoeken